Now Reading
Pasidaryk pats. Mano personalizuotas festivalinis stilius

Pasidaryk pats. Mano personalizuotas festivalinis stilius

Pasidaryk pats. Mano personalizuotas festivalinis stilius

Laikas.lt
Pagal Foto. blog.freepeople.com

Jūsų vasaros sudedamoji dalis – festivaliai? Puiku! Tuomet štai keletas neatsiejamų festivalinio aprangos kodo patarimų, norintiems atrodyti išties festivališkai!

Aprangos kodas yra vienas – laisvas ir originalus. Tad kodėl tai negalėtų būti personalizuoti marškinėliai ir šį sezoną taip populiarūs (kas be ko ir patogūs) džinsiniai šortukai? Personalizuoti savo festivalinę aprangą atsieis pusvalanduką ir išleisite vos kelis litus.

Šortukai

Didesnėmis žirklėmis maksimaliai nusikirpkite džinsus. Šiek tiek paplėšykite juos keliose vietose ir ten bei šen iš apačios prisiūkite simpatiškos medžiagėlės atraižų. Dar pora žiogelių ir… štai!

 Lengvai krentantys marškinėliai

Tačiau marškinėlius taip pat galite personalizuoti minimaliomis priemonėmis. Paprasčiausiai – su markeriu!

Aksesuarai

Kiekviename muzikiniame festivalyje laukiami originaliai pasipuošę žmonės. Paskutinis mados klyksmas – plunksnos (apie tai plačiau skaitykite: Festivalių palydovės dažytos plunksnos). Jas nusidažyti galite akriliniais dažais, kurių visuomet rasite dailės prekių parduotuvėlėse. Plunksnos plaukuose, plunksnos skrybėlėse, kabančios ant rankinės, palapinės…

Avalynė

kaip visada yra labai svarbus aprangos elementas.Svarbiausia, kad būtų patogu. Taigi sportiniai bateliai čia pats tas! Apipavidalinti markeriu, akriliniais dažais ar kniedėmis.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Skaros ir gėlės plaukuose

Lengvai surišti plaukai ir juos prilaikantys gėlių vainikai bei skaros – vis dar išlieka populiariausiu festivalių aksesuaru.


 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top