"Green Night" nemokamai atidaro Vilniaus klubų duris

Dvylika didžiųjų sostinės naktinių klubų praneša, jog 2010 m. rugsėjo 24-ąją jie skelbia atvirų durų naktimi.

Šios nakties metu Vilniaus naktiniai klubai nemokamai atvers duris bei kiekvienas pristatys unikalią muzikinę programą. Vilniečių ir miesto svečių laukia nepamirštama klubinė naktis, kurios metu bus galima nekliudomai iš vieno klubo migruoti į kitą ir visą naktį rinktis sau patinkantį klubą bei muziką.

„Tai bus naktis ne tik muzikos mėgėjams, bet visiems po atostogų sugrįžusiems į Vilnių ir pasiilgusiems kultūringo, kokybiško laisvalaikio. Labai džiugu, kad tiek daug Vilniaus naktinių klubų įjungs žalią šviesą laisvam judėjimui. Tai puiki galimybė visiems susipažinti su Vilniaus naktiniu gyvenimu ir pamatyti, kad jis turtingas. Svarbiausias "Green Night" tikslas – klubinės kultūros auginimas mieste. Labai tikimės, kad šis projektas taps kasmetiniu“, – sako vienas idėjos autorių ir įgyvendintojų Viktoras Diawara.

Analogo Lietuvos naktinio gyvenimo istorijoje neturintis projektas "Green Night" Vilniaus klubiniam gyvenimui suteiks iš esmės naują kokybę. "Green Night" projekte iš viso dalyvauja 12 Vilniaus naktinių klubų ir muzikinių vietų: „Balti drambliai“, „Briusly“, „Čaplino terasa“, „Gravity“, „Havana Social Club“, „Menų loftas“, „Paparazzi“, „Tamsta“, „Tarantino“, „The Lift“, „Vasaros terasa“ ir „Woo“.

"Green Night" suteikia galimybę kiekvienam klubui pristatyti savo veidą“, – sako klubų „Woo“ ir „Briusly“ rinkodaros vadovas Rolandas Jarušauskas. Nakties programa jau sudėliota. Visi klubai be išimties ruošia išskirtinius šou savo lankytojams.

"Green Night" metu į „Menų loftą“ V. Diawara pakvies kone visus savo kolegas, su kurias bendradarbiavo per pastaruosius 3 metus. Klubinėtojų čia lauks „The Best of No DJ‘s“: Vee, Erica, Donatas Montvydas, Giedrė, Žilvinas iš „Flamingo“ ir kt. Klube „Woo“, šiuolaikinio disco ritmu skambės 70 – 80-ųjų hitai, kuriuos gyvai atliks Anatolijus Oleinikas su komanda, o „Briusly“ rūsyje plokštelėmis žongliruos „Metal on Metal“ DJ‘ai.

Klubas „Gravity“ tą naktį atsidarys su trenksmu. Tai bus pirmasis klubo renginys po ilgai trukusio remonto. Gyvos muzikos klube „Tamsta“ koncertuos „ant bangos“ esantys išradingieji „Brassbastardz“, o „Čaplino terasoje“ visus elektroninės muzikos mylėtojus džiugins „Silence Family“. Ir tai tik dalis unikalių muzikinių projektų ir pramogų, į kurias pakvies "Green Night".

„Baltų dramblių“ atstovas Laurynas Jazzy teigia, kad GREEN NIGHT – ne tik geras „tyzeris“, kuris po vasaros sugrąžins vilniečius į klubus, bet ir reklama Vilniaus miestui. „Tikiu, kad ateityje kitų Europos miestų gyventojai, klubinio gyvenimo mėgėjai, sužinoję, kad Vilniuje yra naktis, kurios metu visi miesto klubai atviri, sumąstys aplankyti Vilnių ir čia smagiai praleisti laiką.“

Laikas.lt

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai