6 frazės, galinčios įskaudinti kiekvieną vyrą

Darnipora.lt

Dažnai vyrai yra linkę slėpti savo jausmus, nes nenori pasirodyti silpni. Negalima jų kaltinti – kad ir ką moterys kalbėtų apie tai, kad nieko blogo, kai vyras atveria savo širdį, jei jis tai daro pernelyg dažnai, daugeliui jų jis ima atrodyti per daug jautrus. Galbūt dėl to retas vyras prisipažins, kad viena ar kita neatsargiai pasakyta mylimosios frazė jį įskaudino.

Tačiau kai kurios frazės, ištartos jos lūpomis, dažnai įskaudina kone kiekvieną vyrą. Svarbu atminti, kad jei per kiekvieną kivirčą skambės tie patys jūsų partnerį skaudinantys žodžiai, anksčiau ar vėliau santykiai ims braškėti. Būtent todėl rimtų pažinčių svetainė DarniPora.lt pateikia 6 frazes, kurios gali įskaudinti kiekvieną vyrą ir kurių neturėtumėte niekada ištarti savo mylimajam.

1. „Verčiau pasikalbėsiu su žmogumi, kuris mane supranta“. Sakydama kažką panašaus jūs pasakote, kad jis yra toks blogas partneris, jog leisdamas visą laiką su jumis nesugeba patenkinti jūsų emocinių poreikių. Žinoma, kad tokie žodžiai skaudina. O dar labiau skaudina ketinimas susirasti emociškai artimesnį už jį žmogų, kuris galėtų jus suprasti. Gal jis ir nieko jums neatsakys, bet, patikėkite, šie jūsų žodžiai tikrai sužeis jo širdį.

2. „Tu niekada…“. Jei nenorite skaudinti mylimojo, venkite taip prasidedančių sakinių. Pavyzdžiui, „tu niekada manęs nepabučiuoji viešumoje“. Kodėl tokie pareiškimai ypač skaudina vyrus? Ogi dėl labai paprastos priežasties. Jei visgi jis kada nors tai darė ar daro (pavyzdžiui, kada nors yra jus pabučiavęs viešumoje), tuomet jis jausis taip, tarsi savo laiką ir pastangas parodyti jums dėmesį švaistė be reikalo, nes jūs vis tiek nepastebėjote. Ir tikrai neišgelbėsite situacijos pasakydama: „Na, žinai, ką noriu pasakyti“, nes jis tikrai nežino, ką norite pasakyti. Juk jūsų mylimasis neturi sugebėjimo skaityti jūsų minčių, jis išgirdo tai, ką pasakėte.

3. „Aš tiesiog nenoriu su tavimi kalbėtis“. Kiekvienoje poroje kartais kyla barnių. Nepaisant to, jūsų partneris greičiausiai stengiasi, kad su juo jaustumėtės laiminga, net jei ne visada jam pavyksta tai parodyti. Pasakykite jam, kad nenorite su juo kalbėtis, ir jis jausis nusivylęs, nes viskas, ką jis bando padaryti ginčydamas su jumis, tai suprasti jūsų poziciją. Patikėkite, tai tikrai nelengva padaryti, kai į kiekvieną klausimą „kas nutiko, ko tu pyksti“ jūs atsakote „nieko“.

4. „Seniau aš visada tai darydavau“ arba (dar blogiau) „Mano buvęs vaikinas niekada neatsisakydavo su manimi kur nors išeiti“. Tokie žodžiai jam reiškia, kad jūsų gyvenimas iki tol, kol sutikote jį, jums labiau patiko. Išgirdus panašius priekaištus taip ir norisi paklausti, tai kodėl gi nepasilikote viena ar su buvusiuoju, jei gyvenimas su dabartiniu draugu ne toks geras… Juk ir jus panašūs žodžiai neabejotinai įskaudintų.

5. „Man nepatinka dideli „daikčiukai“. Mielasis, tavo tiesiog idealus“. Kai kuriais klausimais nuomonę verčiau pasilikite sau… Daugelis vyrų labai sureikšmina savo „pasididžiavimo“ dydį, todėl pasakydama kažką panašaus akimirksniu galite sužlugdyti jo vyrišką savigarbą… Taip pat nesakykite jam, kad dydis neturi reikšmės, nes tai gali nuskambėti kaip paguodos žodžiai.

6. „Tu esi nuobodus“. Net jei tai tiesa, nejaugi nėra kito būdo paskatinti jį dažniau su jumis kur nors išeiti? Turbūt nė vienas vyras nenori būti nuobodus partneris ir toks apibūdinimas gali žlugdyti pasitikėjimą savimi. Jei jis nepraleido pro ausis jūsų žodžių, gali būti, kad jūsų partneris ims nerimauti, jog imsite ieškoti jaudulio kažkur kitur, bet ne su juo…


įskaudintas vyras, meile, pora, santykiai, vyrai, vyras ir moteris

Naujausi komentarai
Tadas
2013-07-09, 22:13
Ar jus praleidziat ar ka ar nemokat skaityt cia raso galincios!Smegenine jus pakrutinkit.
nfg
2013-07-09, 20:10
taipat jaustumeisi jei vyrAS rurindamas tave tau pasakytu kad tu mazapape padla.vat tada butu jautruoles musu moterys.
Tomas;
2013-07-09, 20:02
ammm ... ir kas čia turėtu iskaudinti ??? :/// tokia rašliava tik i pečiu
Nepazystama
2013-07-05, 22:39
kodel cia kalba eina vien apie vyrus? Visa tai kas cia parasyta lygiai taip pat skaudina ir moteris, taigi, straipsnio antraste turetu buti kitokia.. Pvz " Frazes, galincios iskaudinti poroje esancius partnerius" ir pan... o ne pabrezti, kad vien vyrus tai skaudina..
nesamone
2013-07-05, 17:04
Spirčiau į pyzdą šitai autorei. Nachuj rašyti apie tokius dalykus? :) dar parašyk straipsnį kaip taisyklingai nusiskusti bikini zona ir išvardink 9 būdus. Sūka.
Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai