Now Reading
Kino pusryčiuose: pažaiskime „Tiesą/Drąsą“ (konkursas)

Kino pusryčiuose: pažaiskime „Tiesą/Drąsą“ (konkursas)

Kino pusryčiuose: pažaiskime „Tiesą/Drąsą“ (konkursas)

Laikas.lt

Liepos 19 d. į mūsų šalies kino teatrus įsiverš filmas „Žaidžiame tiesą“. Kūrėjai jį vadina šių metų komedijiniu hitu ir kviečia jus trumpai susipažinti su filmu, atsakyti į klausimą ir laimėti patalynės užvalkalų komplektą.

Kultinės dramaturgo Philippe Lellouche to paties pavadinimo pjesės pagrindu sukurtas filmas „Žaidžiame tiesą“ papasakos istoriją apie buvusių bendramokslių trijulę, susirinkusią prisiminti audringos jaunystės nuotykių. Pašėlęs mačo Markas (akt. Dmitrij Marjanov) siūlosi linksmybes pratęsti merginų glėbyje, tačiau tam nepritaria tariamą santuokinę ištikimybę sergintis nuoboda Genadijus (akt. Konstanin Yushkevich) bei buto savininkas Anatolijus (akt. Gosha Kucenko) – užkietėjęs nevykėlis, šįvakar draugams sumanęs pateikti staigmeną.

Kaip paaiškėja, vakaro vinimi tampa į svečius užsukusi Maja (akt. Irina Apeksimova) – studijų laikų madona, kurią prieš dvidešimtį metų trijulė laikė savo simpatijų objektu.

Sunkiai besimezgant ketveriukės pokalbiams pradedamas žaisti pavojingai atviras žaidimas „tiesa“, kurio vingiuose draugai sužino tai, ką būtų linkę nutylėti ir nežinoti… Kaistant atmosferai sužinomi ilgus metus slėpti nepatogūs faktai apie save, šeimą, meilę, priverčiantys pyktis, juoktis, muštis ir akimirkai sulaikyti kvapą. Tačiau ar pavojingai atviras pokalbis nesugriaus ilgus dešimtmečius besitęsiančios draugystės? Ar ketveriukės draugystė atlaikys išbandymą Tiesa? Juk tai – kur kas daugiau nei žaidimas…


O dabar užduotis patalynės komplektui laimėti:

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Ar Jums yra tekę sakyti tiesą, kad ir kokia karti ji būtų, tiems, kas nesitikėjo jos išgirsti? Jeigu taip, pasidalinkite šia istorija ir jos atomazga su mumis!

Dalyvauti konkurse čia.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top