Muzikiniuose pusryčiuose – šiek tiek rytietiška Lanos del Rey praeitis

Laikas.lt

Šią vasarą internete viena po kitos pasirodė seniau įrašytos, bet taip gerbėjams ir neleistos išgirsti pop dievaitės Lanos del Rey dainos: „Queen Of Disaster“, „Black Beauty“, Lady Gaga pašiepianti „So Legit“ ir galiausiai rytietiškoms sitaroms pritariant „Maha Maha“. Pastaroji, niujorkietės Princess Superstar prodiusuotos dainos galutinė versija internete pasirodė prieš keletą dienų.

Daina buvo įrašytos 2008–2009 metais. Iš karto po to, 2010-aisiais, pasirodė jos debiutinis albumas „Lana Del Ray a.k.a. Lizzy Grant“, į kurį šis takelis nepateko. Klausantis kūrinio, nesunku suvokti, kokią pažangą dainininkė padarė per tuos kelerius metus, nors kai kam be holivudiškų detalių, perlų ir papūstų lūpų ji buvo daug mielesnė...

Gerbėjai džiaugiasi galėdami išgirsti kažką, kas buvo įrašyta jų dievaitei, dar besivadinančiai Lizzy Grant vardu. Kaip ir filmui „Didysis Getsbis“ sukurtą dainą „Young and Beautyful“, taip pat ir „Maha Maha“ muzikinis pasaulis laiko užuomina į trečiąjį Lanos del Rey albumą.

Beje, savo „Twitter'yje“ dainininkė paskelbė, kad artėja jos kurto 30 min. filmo „Tropico“ premjera. Pagrindinis vaidmuo jame atiteko taipogi Lanai. Sulaikome kvapą ir laukiame.

laikas.lt pusryčiai, lana del rey, maha maha, muzikiniai pusryčiai, naujos dainos, naujos lanos del rey dainos

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai