Sostinės klubas „Opium“ savaitgalį Nidoje pradės jau trečiadienį

Laikas.lt

Šiuo metu atostogaujantis Vilniaus naktinis klubas „Opium“ prieš pat rudens sezono pradžią kviečia kartu vykti į Nidą. Jau trečiadienį, rugpjūčio 14-ąją prie šiaurinės gelbėtojų stoties esančiame paplūdimio bare „Švyturys Beach Bar“ prasidės neįpareigojančiai kurortinis klubo renginys „Opium ant bangos“.

Tris vakarus atostogautojus ir klubinėtojus Nidoje šokdins klube „Opium“ šaltuoju sezonu gyvenantys Lietuvos didžėjai ir atlikėjai bei ypatingi renginio svečiai iš užsienio. 

Mini atostogoms prasidedant, trečiadienį, Žolinių išvakarėse, už paplūdimyje įrengto DJ pulto stos įdomiausio Berlyno klubo „Salon zur Wilden Renate“ rezidentai „Peak & Swift“. Prieš tai smėlį apšildys radijo stoties „Neringa FM“ didžėjai ir vieno esminių klubo „Opium“ ciklo „Smala“ kūrėjas Manfredas. Taip pat trečiadienį į programą tilps „Smalos“ kolegos „12 inčų po žeme“ bei klubo programų vadovas bei „Silence“ įkūrėjas Vidis.

Antroji renginio diena prasidės su „Neringa FM“. Iš Miuncheno į Nidą vienai nakčiai užsuks leidybinės kompanijos, savo pavadinimu puikiai derančios prie renginio nuotaikos, „Permanent Vacation“ įkūrėjų DJ duetas. Taip pat tąvakar paplūdimyje gros St. Stereo, „Downtown Party Network“ ir gyvą pasirodymą ruošiantis Few Nolder.

Penktadienį, rugpjūčio 16-ą „Švyturys Beach Bar“ bangas kels „Opium“ rezidentų rinktinė „Duran Duran Duran“, arba Vidis, Manfredas ir Saulty. Toks pasirinkimas – ne atsitiktinis ir netgi simbolinis, nes po dviejų savaičių būtent „duranai“ antram „Opium“ sezonui atvers antrojo Islandijos g. 4 aukšto duris.

Beje, šokių sezonui ruoštis reikėtų jau dabar. Juk suplanuota, kad rudenį ir žiemą „Opium“ apsilankys „Blondes“, Isolée, Chloé, Raudive, John Talabot, DJ T, Jackmaster, „Snuff Crew“, Hannes Fischer ir galybė kitų šokių muzikos mylėtojų mintinai žinomų vardų.

„Opium“ atostogos pajūryje prieš rudens ir žiemos išbandymus klube – jau nuo trečiadienio, rugpjūčio 12-osios. Klubas į pajūrį ne juokais žada atsigabenti visus – darbuotojus, barmenus, didžėjus, apsaugą, ir, žinoma, lankytojus. 

klubas opium, nida, Opium, Opium ant bangos, Peak & Swift, renginiai nidoje

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai