Now Reading
Premjera: netikėtas duetų apsijungimas – „Electronic I“ ir „The Ball & Chain“

Premjera: netikėtas duetų apsijungimas – „Electronic I“ ir „The Ball & Chain“

Premjera: netikėtas duetų apsijungimas – „Electronic I“ ir „The Ball & Chain“

Laikas.lt

Per šiuos metus staigiai išpopuliarėjęs elektroninės muzikos duetas „Electronic I“, ypatingai po bendros dainos „Lyja“ su Egidijumi Dragūnu, šiandien pristato savo naująjį darbą – tai kito žinomo dueto „The Ball & Chain“ dainos „Baby Burning“ remiksas.

„Nė nemaniau, kad iš retro skambesio dainos galima padaryti tokią gerą, jautrią ir unikalią elektroniką“, – sužavėta „Eletronic I“ darbu sako dueto „The Ball & Chain“ viena antroji Erica Jennings.

Visai neseniai „The Ball & Chain“ pristatė dvi singlo iš būsimo albumo „Baby Burning“ versijas – anglišką ir lietuvišką. Nuo šiol radijose besisukanti angliška dainos versija turės ir šokiam skirtą remiksą.

„Dirbti su „Electronic I“ yra vienas malonumas – jie jaučia šiandienines vibracijas, savo skambesį, aiškią kryptį, bet tuo pačiu nebijo eksperimentuoti – tai mums su Erica irgi visada yra ir bus prioritetu“, – pažintimi su „Electronic I“ džiaugiasi Jurgis Didžiulis.

 

Prie „Baby Burning“ remikso „Electronic I“ truko kiek daugiau nei savaitę:

„Mums buvo didelė garbė, kai į mus kreipėsi Jurgis su Erica. Tai pirmasis mūsų kaip „Electronic I“ grupės kurtas remiksas – norėjome, kad tai būtų išskirtinis projektas, į kūrinį įdėjome nemažai savo širdies.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Jurgis su Erica visiškai mumis pasikliovė, turėjome daug laisvės. Tačiau tuo pačiu, originali dainos versija įpareigojo kurti tik visapusiškai brandų kūrinį, kurio klausant būtų galima tiek šokti, tiek mėgautis garsu, tiek pajusti degančią, bet subtilią aistrą. Būtent ja alsuoja visa ši daina” – reziumavo „Electronic I“ kompozitorius Vitas Vaičiulis.

Šiuo metu „Electronic I“ ruošiasi unikaliam vasaros uždarymo koncertui – jau šį penktadienį ant VCUP stogo. „Electronic I“ nariai jau nuo vasaros pradžios brandino idėją surengti įspūdingą koncertą ant kurio nors Vilniaus pastato stogų. 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top