Naujojo sezono „Opium“ programa primins Vilniui, kas yra tikras klubas

Laikas.lt

Praėjusį spalį pirmąkart į antrąjį savo aukštą pakvietęs sostinės klubas „Opium“ grįžta po vasaros atostogų. Antrasis, dar stipresnis ir aktyvesnis, vakarėlių sezonas erdvėje, savo užmačiomis nenusileidžiančioje užsienio klubams, atidaromas šį savaitgalį, rugpjūčio 30-ąją ir 31-ąją.

Įžanginiams penktadienio šokiams diriguos „Duran Duran Duran“ rinktinė, kurią sudaro klubo rezidentai Vidis, Manfredas ir Saulty. Šeštadienį gi „Opium“ apsilankys elektroninę muziką be sienų kuriantis ir gyvai ją atliekantis amerikiečių duetas „Blondes“, tuo pačiu prikelsiantis ir seriją „Briusly gyvas!“.

Pirmą tikrą rudens penktadienį, rugsėjo 6-ąją, klube vyks dar vienos gerai pažįstamos serijos „DJ Culture“ sugrįžtuvės. Savo talento meistrams pristatyti skirto ciklo svečias šįkart – prancūzas Gilb’R, pažįstamas iš įrašų kompanijos „Versatile Records“ ir dueto „Château Flight“.

Rugsėjo 7-ąją neoninių dažų kibirus į klubą temps duetas „The Sneekers“, su artimiausiais kolegomis tęsiantis naktinį žaidimą pavadinimu „Neonkės“.

Vienas galingiausių praėjusio sezono ciklų „Smala“ į klubinėtojų ausis ir kojas pasibels – simboliškai – rugsėjo 13-ą, penktadienį. Juodus šokius „Smalos“ rezidentams pradės vesti Ivan Smagghe bendražygė prancūzė Chloé.

Visuomet ypatingomis progomis vykstantis „Silence Night“ rugsėjo 14-ąją bus skirtas naujos Few Nolder plokštelės „Private Drive“, pasirodžiusios dukterinėje „Silence“ kompanijoje „Best Kept Secret“, premjerai. Taip pat renginyje gros plačiausiai pasaulyje žinomas ir itin retai namams laiko berandantis lietuvių prodiuseris Mario Basanov.

Pavasarį trim aukštais debutavusi „Univermago“ idėja pasiteisino visapusiškai, tad vyrų, moterų ir sporto skyriai klube ir vėl įsikurs rugsėjo 20-ąją. Muzikos madas savo ruožtu juose diktuos svečiai iš užsienio Rory Phillips, Baby G ir „South London Ordnance“.

Spalvoto urbanistinio skambesio atstovų „Despotin“ komandos inicijuotame renginyje „Sugar»Bassin“ rugsėjo 21-ąją apsilankys neseniai festivalyje „Satta Outside“ grojęs berlynietis Ticklish.

Paskutinį mėnesio savaitgalį – dar du svarbūs naktiniai įvykiai. Net penkis Maskvos bass scenos atstovus į Vilnių rugsėjo 27-ajai prisiviliojo „Mondayjazz“ idėjininkai. Rugsėjo 28-ąją gi naują ciklą „Wormhole“ pradės ką tik „BPitch Control“ naują albumą išleidę vokiečiai „Snuff Crew“.

Ir tai – tik rugsėjis. Iki naujų metų klube „Opium“ jau suplanuoti pasimatymai su tokiais vardais, kaip „Âme“, John Talabot, Todd Terje, Isolée, Hannes Fischer, DJ T, Jackmaster ir t.t. Belieka atidžiai sekti klubo naujienas „Facebook“ ar specialiame laikraštyje „Opiumas liaudžiai“. 

duran duran duran, klubai, klubai Vilniuje, klubinė kultūra, Opium, renginiai vilniuje

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai