Now Reading
Penktadienį Vilniaus naktį drebins klubiniai pankai „The Glimmers“

Penktadienį Vilniaus naktį drebins klubiniai pankai „The Glimmers“

Penktadienį Vilniaus naktį drebins klubiniai pankai „The Glimmers“

Laikas.lt

Spalio 4 d. į sostinės kūrybinę erdvę „Studio 9“ sugrįžta „Disco Mafia Social Club“. Daugiau nei 15 metų prie grotuvų šėlstantis ir ne vieną diskotekininkų kartą užauginęs kolektyvas „Disco Mafia“ savo sesijose vilniečiams pristatė „Crazy P“, „KDMS“, „Tiger & Woods“, „Toro Y Moi“ ir kitų ryškių šokių muzikos grupių atstovus, o šį sezoną pradeda su maištingais bei tikrai neramiais belgais „The Glimmers“.

Turtinga „The Glimmers“ istorija prasidėjo prieš beveik tris dešimtmečius gimtajame Gente. Iš čia garsas apie eklektiškai grojančius ir nežabotu elgesiu scenoje išsiskiriantį Mo Bechos bei Davido Fouquaerto duetą pasklido po visą Europą. Prie „The Glimmers“ vardo populiarinimo prisidėjo ir „The Rolling Stones“ lyderis Mickas Jaggeris, iškėlęs belgams ieškinį teisme – iš pradžių tandemas vadinosi „Glimmer Twins“, kaip ir legendinio rokerio kažkada įkurta grupė. 

Tiesa, ši istorija neužgožė tikrosios „The Glimmers“ sėkmės paslapties – nenuspėjamų ir lengvai išprotėjusių pasirodymų didžiuosiuose pasaulio festivaliuose bei svarbiausiuose planetos klubuose. Tarp disco iki techno svyruojantis belgų skambesys neliko nepastebėtas išrankių įrašų kompanijų „Diskimo“, „Gomma“ ir kitų.

Karjeros metu būsimieji „Disco Mafia Social Club“ nakties svečiai spėjo išleisti 5 albumus ir krūvą singlų, taip pat remiksuoti elektroninės muzikos sunkiasvorius „The Chemical Brothers“ bei įrašyti kultinę „FabricLive“ kompiliaciją.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Penktadienį „Studio 9“ šokių ringe neprognozuojamus belgus pasitiks „Disco Mafia Social Club“ šeimininkai Fast Edie ir Zhill.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top