Kurio iš „Simpsonų“ personažų laukia liūdnas likimas?

Alfa.lt

Kultinio serialo „Simpsonai“ prodiuseris Alas Jeanas atskleidė, kad vienam iš pagrindinių herojų ateis galas. „Taip darome dėl tokių pat priežasčių, kodėl kuriame ir kitas istorijas – manome, kad tai būtų puiki emocinė serialo linija, – tokį sprendimą aiškino prodiuseris. – Epizodas bus išleistas šiai metais, nors yra tikimybė, kad į eterį jis išeis ir 26 sezone.“

Jeanas juokavo, kad viliasi, jog toks triukas padės nurungti rekordinį žiūrovų kiekį surinkusio serialo „Breaking Bad“ reitingus (paskutiniąją penktojo sezono seriją peržiūrėjo net 10,3 mln. žiūrovų). Beje, vyras neatskleidė, kuris veikėjas mirs, bet užsiminė, kad jį įgarsinantis aktorius – „Emmy“ statulėlės savininkas.

Deja, tokios užuominos negelbsti, mat daugelis aktorių, paskolinę savo balsus „Simpsonų“ herojams, yra laimėję „Emmy“ apdovanojimuose.

Pasak „DailyMail“, aktoriai nesijaudina, kad vieno herojaus mirtis gali lemti jų darbo praradimą, mat dauguma jų įgarsina net kelis veikėjus. Pavyzdžiui, Danas Castellaneta įgarsina Homerį, girtuoklį Barnį, klouną Traškį ir kt.

Per visą gyvavimo istoriją „Simpsonų“ kūrėjai „nužudė“ ne vieną Springfildo gyventoją. Vienas žymiausias jų – Maude, Simspnų šeimos kaimyno Nedo Flanderso žmona. Taip nutiko ginčo dėl užmokesčio tarp prodiuserių ir Maude įgarsinančios aktorės Maggie Roswell. Kiti mirę herojai – Lizos saksofono mokytojas, gangsteris „Fat Tony“ (netrukus jį pakeitė jo pusbrolis „Fit Tony“) ir Homerio mama Mona.


animaciniai filmukai, serialai, Simpsons

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai