„Redirected / Už Lietuvą!“ Bobų vasarą pasitinka nuotaikingu video klipu

Laikas.lt

Sinoptikams pranešus apie į Lietuvą ateinančią Bobų vasarą režisieriaus Emilio Vėlyvio naujo filmo „Redirected / Už Lietuvą!“ kūrėjai nusprendė savaip pasidžiaugti atšilusiais orais. Filmo komanda savo gerbėjams pristato „bobišką“ „making of“ filmuką.

Kad atėjus Bobų vasarai nuotaika būtų dar geresnė, „Redirected / Už Lietuvą!“ kūrybinė komanda siunčia visoms nuostabioms „boboms“ gražiausius linkėjimus ir dovanoja nuotaikingą filmavimo proceso emocijas atspindintį video klipą.

„Making of“ filmuke rodomus nuotaikingus vaizdus iš „Redirected / Už Lietuvą!“ filmavimo aikštelės puikiai papildo jame skambanti, kaip teigia patys filmo kūrėjai, gražiausia iki šiol sukurta daina apie moteris – grupės „Poliarizuoti stiklai“ kūrinys „Stasė“.

Sukurti šį trumpą „making of“ klipą skambant romantiškam kūriniui kūrybinė filmo komanda nusprendė siekdama pamaloninti savo moteriškąją auditoriją, nes filmas „Redirected / Už Lietuvą!“ skirtas toli gražu ne tik vyrams.

„Džiaugiamės, kad moterys šio filmo laukia ne mažiau nei vyrai. Jos čia turės puikią galimybę išvysti daugybę gražių ir nebūtinai apsirengusių vyrų: nuo mažų iki didelių, nuo sportiškų iki minkštučių, nuo kostiumuotų iki išeiginiais treningais apsirėdžiusių stipriosios lyties atstovų, pasiruošusių bet kokia kaina kovoti dėl savo „bobų“, - atskleidžia „Redirected / Už Lietuvą!“ kūrėjai.

Filmo „Redirected / Už Lietuvą!“ premjera įvyks 2014 m. sausio 10 d. „Redirected“ kuria prodiuserių kompanija „Kino kultas“. Tai trečiasis pilnametražis režisieriaus E. Vėlyvio filmas, pirmieji du – „Zero“ ir „Zero II“ – Lietuvoje susilaukė milžiniško žiūrovų dėmesio.

bobų vasara, emilis vėlyvis, kinas, lietuviški filmai, nauji filmai, redirected, veiksmo komedijos

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai