Now Reading
Kelios paslaptys iš buities gyvenimo, kurių nustebsite nežinoję (foto)

Kelios paslaptys iš buities gyvenimo, kurių nustebsite nežinoję (foto)

Kelios paslaptys iš buities gyvenimo

Laikas.lt
Parengta pgl. Buzzfeed.com

Peržiūrėję žemiau esančias nuotraukas įsitikinsite, kad daug kas gyvenime yra daug lengviau nei iš tikro atrodo. Keletas buitinių patarimų gali palengvinti jūsų kasdienybę, ypač tomis akimirkomis, kai, rodosi, viskas krenta iš rankų. Gal ir jūs žinote kokių nors panašių triukų?

Daugelis iš jūsų visą laiką netinkamai naudojo greito maisto užkandinėse gaunamus pomidorų padažo indelius, į kuriuos, išskyrus bulvytes, sunkiai tilpdavo maistas. Juos tiesiog galima praplatinti.

Iš tikro kinų maisto dėžutės sukonstruotos taip, kad jas tinkamai išlanksčius būtų valgoma lyg iš lėkštės.

Tokiose pakuotėse paruodami jogurtai ar varškės gaminiai taip pat reikalauja pasukti galvą, kaip paprasčiau valgyti, kad nereikėtų kaišioti šaukšto tai į jogurtą, tai į uogienę. Elementaru – ją paprasčiausiai reikia užpilti ant viršaus.

Garantuotai visi esate nors trumpam susinervinę dėl vis iš gazuoto gėrimo skardinės lauk lipančio šiaudelio. Štai ką reikia daryti, kad taip neatsitiktų.

Išmaišote verdamą troškinį ar košę, o šaukšto nežinote kur dėti, kad jis neišteptų paviršių. Bet galiausiai vis tiek jį kur nors numetate. Štai kur tikroji jo vieta.

Nusipirkote priešpiečiams plastikiniame indelyje esantį desertą ir prisiminėte, jog neturite su savimi šaukšto. Nesiverskite per galvą, o paprasčiausiai išsilankstykite jį iš dangtelio.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Čia tai jau tikrai vienetai žmonių žino, kaip taisyklingai reikia mėgautis TIC TAC, kad žirneliai nepriliptų prie prakaituotų delnų. Beje, visuomet yra garantija, kad iškris tik 2 kalorijos.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top