Metų koncertui besiruošiantys „Biplan“ pristato naują dainą

Laikas.lt
Andriaus Mamontovo nuotr.

Hitais „Amore“ ir „O mes prie jūros“ Lietuvos muzikos topuose nemenką šurmulį šiemet sukėlę „biplanai“ išleidžia trečią šiais metais savo radijo singlą – „Sapnų gaudyklė (Hey Ya Ho)“. Šiandien grupė surengs gyvos muzikos koncertą radijo stotyje „Lietus“, tiesioginio eterio metu muzikantai, žinoma, pristatys ir savo naujausią kūrinį. Koncerto klausytis galima nuo 16:05 valandos radijo stoties „Lietus“ bangomis.

Lapkričio 29 dieną „Biplan“ muzikos gerbėjus pakvies į savo metų koncertą Vilniaus „Lofte“, kur „Sapnų gaudyklė“ nuskambės gyvai kartu su kitais grupės hitais. Pasak muzikantų, jie gerokai iš anksto pradėjo ruoštis artėjančiam metų koncertui, nes tai – svarbus renginys!

„Šie metai grupei buvo aktyvūs, įrašėme naujų dainų, nufilmavome vaizdo klipų, su koncertais aplankėme septynias šalis, pridarėme daug visokiausių darbų, žinoma, pridarėme ir nesamonių“, – šypsojosi „Biplan“ vokalistas Maksas Melmanas.

„Bet norime reziumuoti metus taip, kad viename koncerte atsirastų vietos prisiminti, kaip juos pradėjome su „Amore“ ir kaip užbaigiame su „Sapnų gaudykle“. Maksimaliai įvairinsime koncertinę programą, dirbame su vizualiniais sprendimais, scena atrodys gražiai ir muzika skambės kokybiškai.“

Maksui pritaria ir grupės gitaristas Olegas Aleksejevas: „Norisi matyti ir senus mūsų gerbėjus, ir tuos, kurie mus galbūt atrado naujai, ir tuos, kurie kažkada buvo mūsų klausytojai, o dabar vėl prisiminė. Norime visus sukviesti į vieną vietą, o „Loftas“ tam puikiai tinka ir dėl to mes labai laukiame šio koncerto ir visų žmonių tame koncerte.“

„Biplan“ tikisi, kad jų nauja daina „Sapnų gaudyklė“ taps dar viena priežastimi žiūrovams apsilankyti „Lofte“. Bilietus į „Biplan“ metų koncertą platina „Tiketa“.

biplan, lietuviska muzika, naujos dainos, sapnų gaudyklė

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai