Now Reading
Mantas Petruškevičius pristatė naujas „Ozo“ kolekcijas (foto)

Mantas Petruškevičius pristatė naujas „Ozo“ kolekcijas (foto)

Mantas Petruškevičius pristatė naujas „Ozo“ kolekcijas (foto)

Penktadienį vakare stilistas Mantas Petruškevičius pristatė naujas rudens – žiemos drabužių kolekcijas, atrinktas prekybos ir pramogų centro „Ozas“ parduotuvėse.

Specialiai surinktus ir paruoštus drabužių ir aksesuarų derinius renginyje demonstravo modeliai – stilisto bičiulės, o tarp susirinkusių žiūrovų buvo galima pastebėti daug žinomų šalies verslininkų bei pramogų pasaulio atstovų.

„Ruošdamasis renginiui, „Oze“ praktiškai gyvenau – išeidavau vėlai vakare kartu su centro darbuotojais, tačiau tikrai pavyko parengti labai stilingas kolekcijas – iš įvairių parduotuvių parinkti aprangos, avalynės ir aksesuarų deriniai tiks įvairioms gyvenimo progoms. Juose vyrauja ramūs, rudeniški tonai, daug pilkos. Tai dominuojanti spalva šį rudenį“, – sako Mantas Petruškevičius.

Daug valandų praleidęs prekybos centre, rinkdamas modelius ir vaikščiodamas po įvairias parduotuves, stilistas atrado būtent jo stilių atitinkančius drabužius bei nusižiūrėjo, ką iš naujų kolekcijų norėtų įsigyti pats.

„Parduotuvėje „Peek&Cloppenberg” radau drabužius, kurie visiškai atspindi mane. Kai manęs klausia, koks mano stilius, galėčiau drąsiai įvardinti „McNeal” prekės ženklo kolekciją vyrams. Tai labai stilingi, bet neišsiskiriantys, „nerėkiantys“ drabužiai“, – sako M. Petruškevičius.

Renginio metu „Oze“ Manto Petruškevičiaus atrinktas drabužių kolekcijas demonstravo profesionalios manekenės bei stilisto bičiulės – modelis bei interjero dizainerė Asta Muralytė ir „Miss Lietuva 2008” Gabrielė Martirosianaitė.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Renginį vedė Dainius Martinaitis, vakaro pradžioje į susirinkusiuosius kreipęsis iš televizoriaus ekrano. Taip buvo pristatyta dar vieną centro naujiena – naująjį televizijos sezoną žaidimas „Dėmesio į ekraną“ bus filmuojamas prekybos ir pramogų centre „Ozas“, tad kiekvienas jo lankytojas turi šansą tapti žaidimo dalyviu ir laimėti vertingų prizų.

Naujų „Oze“ įsikūrusių parduotuvių rudens – žiemos kolekcijų pristatymas prekybos ir pramogų centre vyks ir šį šeštadienį bei sekmadienį, 13-19 val. 

Laikas.lt

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top