Now Reading
Kaip lietuviai pasitiko krepšinio vyrus (Foto)

Kaip lietuviai pasitiko krepšinio vyrus (Foto)

Kaip lietuviai pasitiko krepšinio vyrus (Foto)

Tai, kas vyko pastarąsias savaites Lietuvoje, užmezgus tieisoginę transliaciją su Turkijoje vykstančiu Pasaulio krepšinio čempionatu ir po transliacijos, Lietuvos krepšinio komandos žaidėjai nematė, bet galėjo nujausti.

Tačiau tai, kas vyko vakar, kėlė malonią nuostabą ir šventinės atmosferos jūrą visiems, net ir abejingiausiam sportui. O labiausiai ir, beje, maloniausiai nustebinti liko krepšinio rinktinės komanda.

Iš pažiūros nedidelė Vilniaus rotušė netikėtai tarsi praplėtė savo ribas ir sutalpino tūkstantinę minią, kuriai grojo ir dainavo Lietuvos atlikėjai. Renginys truko kelias valandas, vakaro kulminacija – krepšinio žvaigždžių pasirodymas, trumpi jų komentarai, įspūdžiais ir video pristatymai, kuriuose atsispindėjo bene gražiausi kiekvieno krepšininko momentai – vertė minią nepaliaujamai skanduoti padėkos šūkius.

Gražu, kai sportinės pergalės suvienija tautą ir kelia patriotinį pasididžiavimą, vien pasitikimo renginio metu Lietuvos vardas buvo minimas daugybę kartų, Lietuvos garbės tikslą akcentavo ir rinktinės treneris ir krepšininkai. Lietuva! Lietuva! Lietuva! Ačiū mūsų vyrams! 

Fot. Vincas Alesius

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top