Kino pusryčių konkursas: „Bado žaidynės. Ugnies medžioklė“

Laikas.lt

Išgyvenusi kraują stingdančiose Bado žaidynėse, Ketnė (akt. Jennifer Lawrence) ne tik apsukrumu išplėšia pergalę, tačiau ir šalies valdžią priverčia pripažinti dvigubą – jos ir Pito (akt. Josh Hutcherson) laimėjimą. Saugiai grįžę namo 74-ųjų Bado žaidynių čempionai netrunka leistis į Nugalėtojų turą dvylikoje Panemo apygardų, valdomų despotiško Kapitolijaus prezidento Snou (akt. Donald Sutherland).

Deja, nors ir oficialiai pripažinta, tačiau gudrumu išplėšta pergalė tenkina toli gražu ne visus. Priešingai negu buvo tikėtasi Prezidento Snou, Ketnės ir Pito laimėjimas nesustiprina šalies valdžios įtakos zonų. Baimės kaustytame Paneme stiprėjant maišto nuotaikoms mergina netrunka tapti bręstančio sukilimo ir vilties apie geresnį rytojų simboliu, tad sunerimusi Kapitolijaus valdžia nusprendžia, jog geriausias būdas viską sugrąžinti į vėžes – įsimylėjėlius Pitą ir Ketnę dar sykį iškviesti į Areną ir, sėkmės atveju, nusikratyti jais abiem. Prezidento nurodymu šalyje imamos rengti ypatingos Amžiaus ketvirčio Bado žaidynės, kurių dalyviais tampa pastarųjų 25-erių žaidynių čempionai, esą kur kas pajėgesniais negu prieš metus jas laimėję paaugliai.

Ir vėl Arenoje atsidūrusi Ketnė privalo dar sykį pademonstruoti gudrumą ir nugalėti, siekdama išgelbėti save ir artimuosius. Deja, bet panašu, jog Fortūna linkusi atsukti čempionei nugarą... Tačiau ar ryžtinga mergina nuolankiai susitaikys su neišvengiamu likimu ar ryšis kovoti prieš sistemą iki paskutinio atodūsio? Visi atsakymai dinamiškame, netikėtų siužeto vingių, aistrų, nuotykių ir pavojų prisodrintame filme „Bado žaidynės. Ugnies medžioklė“ kinuose jau nuo lapkričio 22 dienos.

O mes jums siūlome laimėti DVD, knygą, medvilninį krepšį ir krepšį sportinei avalynei su šio filmo atributika. Dalyvauti konkurse čia.

bado žaidynės, filmų premjeros, konkursai, pramogų parkas, ugnies medžioklė

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai