Now Reading
Gruodžio mėnesio horoskopas 12 Zodiako ženklų

Gruodžio mėnesio horoskopas 12 Zodiako ženklų

Gruodžio mėnesio horoskopas 12 Zodiako ženklų

Alfa.lt

Baigiantis 2013 metams dauguma ženklų taps jautresni ir sugebės geriau suprasti, atsižvelgti į kitus. Gruodžio mėnesį derės apsvarstyti naujus tikslus, kuriuos norėsite pasiekti kitąmet. Tokiais atvejais bus naudinga įsiklausyti į savo širdies balsą ir daugiau laiko pabūti tyliai vienumoje, kad galėtumėte geriau susivokti savyje.

Gruodžio mėnesį, kaip kiekvienais metais, laukia daugybė renginių, švenčių susitikimų. Kalėdinėmis dovanomis tikriausiai susiprasite pasirūpinti iš anksto, kad išvengtumėte nereikalingo streso ir rūpesčių mėnesio pabaigoje. Įsidėmėkite: jums nėra reikalo šokti kiekvienoje šventėje. Ramios valandos su šeima ar savimi bus kur kas svarbesnės.

AVINAS (Kovo 21–balandžio 20 d.)

Atgal į startą

Gruodžio mėnesį Avinas pateks į situaciją, kuri gali turėti sunkių pasekmių. Jis turi šansą nemalonią padėtį išversti į išvirkščią pusę ir ištraukti sau naudos, tuo nustebindamas artimuosius.

Avinui patartina nuolat kontroliuoti savo veiksmus, kad nepridarytų pats sau dar daugiau žalos. Judėjimas šį mėnesį bus ypač reikalingas dėl sveikatos, be to, jis padės padidinti produktyvumą darbe. Tada šio ženklo atstovui pavyks sureguliuoti įvairius dalykus, kuriems dar neseniai trūko energijos.
Konfliktai ir smulkūs nesusipratimai gresia jam kiekviename žingsnyje. Vienintelė išeitis: stengtis aiškiai išsakyti savo požiūrį ir atidžiai išklausyti kitų nuomones, nepamiršti, kad į tą patį dalyką galima pažvelgti iš įvairių pusių. Tik taip jam pavyks sumažinti įtampą, kurią jis nesąmoningai kels aplinkui.
Mėnesio pabaigoje Avinas galės džiaugtis, kad neramių metų maratonas su šuoliais per kliūtis baigėsi ir kad jis sugebėjo kai ką pakeisti ir padaryti geriau.

Patarimas Avinui: net jei jums labai patiks mėgautis gyvenimo malonumais, pasistenkite neperlenkti lazdos besismagindami. Košę, kurią prisivirsite, teks išsrėbti!

JAUTIS (Balandžio 21–gegužės 20 d.)

Karštai geidžiamas

Gruodžio mėnesį Jautis bus nepaprastai energingas, kupinas naujų idėjų, kurių tik dalį sugebės įgyvendinti. Pasitaikys gerų progų atgaivinti nusilpusius meilės ryšius ar užmegzti naujus. Metų pabaiga bus palanki trumpoms iškyloms, vaikščioti į svečius, pokalbiams ir deryboms. Jaučiui derėtų kontroliuoti save, kad visos savo energijos neiššvaistytų beprasmiškai.
Jis turės priežasčių atsipalaidavęs pašvęsti ir pasidžiaugti metų laimėjimais. Didelės orgijos Jaučiui baigsis blogai, todėl prieš nuspręsdamas smarkiai atsipalaiduoti, jis turėtų įvertinti galimas nelabai gražias pasekmes. Harmonijos namuose tada tikrai nebeliks.

Patarimas Jaučiui: elkitės su aplinkiniais taktiškai ir nedarykite pernelyg skubotų išvadų. Kai patikrinsite visus faktus, galite paskelbti savo sprendimą, bet ne anksčiau. Tik tada nesuklysite. Nebandykite jokių problemų spręsti paviršutiniškai. Pasinaudokite galimybe išsiaiškinti senus gilius nesutarimus.

DVYNIAI (Gegužės 21–birželio 21 d.)

Sumanumas ir hormonų audros

Dvynių intuicija gruodžio mėnesį plačiai atvers jiems kelią. Pasinaudoję savo sukaupta patirtimi, jie sugebės teisingai įvertinti daugumą keblių situacijų, kurios susiklostys, ir pasiekti pageidaujamo tikslo profesinėje srityje.

Dvyniai gruodžio mėnesį turės pakankamai energijos ir sumanumo sureguliuoti svarbiems dalykams. Jie suvoks, kad nebegalima laukti, kol viskas savaime susitvarkys. Pasiryžę žengti reikšmingą žingsnį ir nepaklausę kitų atkalbinėjimų, jie susilauks sėkmės.

Meilės reikaluose jiems taip pat seksis. Tik gal ne visada susižavėję jais priešingos lyties atstovai atvirai apie tai pasakys. Teks atspėti patiems, kas jiems jaučia simpatiją.

Patarimas Dvyniams: ugdykite kantrybę kitų žmonių silpnybėms ir stenkitės prireikus paslaugiai ateiti jiems į pagalbą. Nėra gera idėja paskutinę minutę pirkti šventines dovanas. Tada tapsite nervingi ir dėl kainos jau nebesuksite sau galvos, dėl to nukentės jūsų piniginė. Pasirūpinkite dovanomis pakankamai anksti, ištyrinėkite kainas ir atsižvelkite į savo sąskaitos būklę.

VĖŽYS (Birželio 22–liepos 22 d.)

Blizgančios akys

Vėžys gruodžio mėnesį bus nervingai jautrus. Nuo mėnesio vidurio jo energingumas ir pasirengimas aktyviai siekti savo tikslų nusilps. Visus svarbius sprendimus ir veiksmus jam reikia padaryti iki to laiko. Iš globalinių projektų, kuriuos norės realizuoti paskutinėmis metų savaitėmis, nieko gero neišeis. Užtat jis galės pasirūpinti pramogomis ir permainomis, kurių pasiilgo. Draugai, kurie jaučiasi taip pat, gali būti aptingę, todėl laisvalaikio ir pasilinksminimų planavimu derėtų užsiimti pačiam.

Metų pabaigoje Vėžys galės pasakyti sau, kad tokio puikaus gruodžio seniai neturėjo. Jis sugebės neužsikrėsti visuotiniu skubėjimu ir nervingumu, mėgausis visomis gražiomis gyvenimo pusėmis. Jo laukia smagūs kalėdiniai renginiai, viliojanti šventinė prekyba, kepiniai, gurmaniški malonumai, gardumynų gaminimas, rankdarbiai, namų dekoravimas su vaikais ir be jų.

Patarimas Vėžiui: turėtumėte gerai apsvarstyti prieš pasirinkdami naują kelią, tačiau nesitraukite atgal, o atsiverite artimiesiems ir pasidalykite savo mintimis su draugais. Gerokai pasukę galvą, įvertinę galimybes, surasite teisingą kelią ir galėsite pasiekti profesinės sėkmės.

LIŪTAS (Liepos 23–rugpjūčio 23 d.)

Neerzinkite manęs!

2013 metų gruodžio mėnesio horoskopas Liūtui žada meilės laimę. Brangiausias žmogus pagaliau pasakys jam tai, ko seniai laukė. O meilė juk suteikia sparnus! Gruodis Liūtui bus padidinto fizinio ir protinio aktyvumo laikas. Tais atvejais, kai jis gerai žinos, ko konkrečiai siekia, jo niekas negalės sustabdyti. Tiksliai žinoti, ko nori – svarbiausias dalykas Liūtui gruodžio mėnesį, nes jis bus linkęs beatodairiškai ir beprasmiškai eikvoti savo energiją.

„Taip“ ir „gerai“ dėl šventos ramybės iš Liūto šį mėnesį niekas neišgirs – net per Kalėdas. Jis bus linkęs į ginčytis, atvirai rėžti kitiems į akis savo kategorišką nuomonę, todėl kels konfliktus ir kaitins savo ir kitų emocijas, pyksis su artimaisiais.

Patarimas Liūtui: nebūkite per daug užsispyrę, pasistenkite bent diplomatiškai išsakyti savo nuomonę. Piniginiuose reikaluose jums turėtų rodyti kelią sava išmintis, o ne geranoriški kolegų ir draugų patarimai. Darbe taip pat turėtumėte pasikliauti tik savimi ir skirti dėmesį tik savo tiesioginėms užduotims, griežtai atsisakydami nebūtinų darbų. Tik tada sveikata nenukentės.

MERGELĖ (Rugpjūčio 24–rugsėjo 23 d.)

Jokių drastiškų poelgių!

Pirmoji gruodžio pusė bus palanki visiems grynai asmeniniams Mergelės reikalams, antroje pusėje ji jaus didesnį poreikį nei paprastai dalytis su kitais, rūpintis artimaisiais, užsiimti globėjiškais veiksmais. Būdama geranoriškai nusiteikusi ir nenorint pasirodyti šykšti, Mergelė per daug pinigų išleis kalėdinėms dovanoms.

Darbe ją kankins jausmas, kad nebežino, kur atsidūrė. Padėtis be išeities Mergelę slėgs. Trenkti durimis ir žengti gerai neapsvarstytą žingsnį jai nepatartina, bus geriau šią laikiną neaiškumo būseną paprasčiausiai priimti ir kurį laiką pakentėti.

Ramiai ir ilgai pasvarsčiusi, išsiaiškinusi su savimi savo siekius, įvertinusi nuveiktus darbus ir laimėjimus, ji sugebės atpažinti savo tikrąjį kelią, tada ji pasijaus geriau.

Patarimas Mergelei: neeikvokite savo energijos smulkmenoms. Daugiau pasikliaukite savo intuicija. Jūs esate per daug imlūs ir jautrūs kitų žmonių problemoms. Galite duoti jiems gerą patarimą iš savo patirties, kai jūsų klausia, bet nepirškite savo pagalbos kitiems tada, kai jos niekas neprašo. Norėdami pradžiuginti kitus ir padaryti tikrą šventę, galite neapdairiai pabloginti savo finansinę padėtį. Atsisakykite vieno kito patiekalo per Kūčias, sumažinkite maisto išlaidas Kalėdoms ir Naujųjų metų stalui – jūsų svečiai bus dėl to tik dėkingi, o jūs šiek tiek sutaupysite.

SVARSTYKLĖS (Rugsėjo 24–spalio 23 d.)

Vertimasis per galvą

Gruodis Svarstyklėms bus labai neramus, intensyvus ir energijos kupinas mėnuo. Jos vėl prisimins senus draugus ir partnerius, kuriems vis pritrūkdavo laiko. Laukia intriguojantys susitikimai. Darbe joms seksis gerai, sulauks paramos iš bendradarbių, paskatinimo iš viršininkų. Iš principo joms bus naudinga kuo daugiau laiko praleisti su žmonėmis, kurie jas supranta ir gali padrąsinti. Kuo daugiau jos bendraus su įdomiais žmonėmis, tuo daugiau naujų dalykų išbandys gruodžio mėnesį.

Nuolatinį gyvenimo partnerį turinčioms Svarstyklėms per susitikimus su senais mylimaisiais ir naujas pažintis gresia skandalai ir skyrybos. Apskritai gruodžio mėnesį Svarstyklėms bus svarbiausias dalykas – santykiai su žmonėmis. Bet koks netaktiškas poelgis privers įžeistąjį nusigręžti nuo Svarstyklių ir atsisakyti padėti, kai joms prireiks pagalbos. Pirmą mėnesio pusę jos įgys ne tik naujų draugų, bet ir priešų.

Antrą mėnesio pusę bus lengviau išsiaiškinti nesusipratimus ir nuomonių skirtumus su kitais.

Patarimas Svarstyklėms: nepaisydami įtempto laiko ir nuolatinio skubėjimo, stenkitės daugiau dėmesio skirti partneriui, kitaip jis jausis kaip penktas jūsų gyvenimo vežimo ratas.

Jei vis dar esate vieniši ir norite surasti sau antrąją pusę, turėtumėte stengtis kuo daugiau lankytis žmonių susibūrimų vietose. Kalėdinės mugės ir renginiai puikiai tam tinka.

SKORPIONAS (Spalio 24–lapkričio 22 d.)

Gilesnės prasmės ieškojimai

Gruodžio mėnesį Skorpionui bus nelengva darbe, ypač su naujais partneriais ar kolegomis. Jam trūks kantrybė ir atrodys, kad daugiau nebepajėgs ištverti. Jis ims svarstyti, ar ne geriau būtų pasiryžti ir žengti individualiu keliu.

Atlyginimo pakėlimas Skorpionui labai praverstų, jis galėtų labiau vertinti ir branginti savo darbą. Šio ženklo atstovas jausis viskuo nusivylęs, atsidūręs aklavietėje, nesugebantis įveikti visų tų užduočių, kurios jam bus tapusios nemielos. Iš darbinės krizės bus sunku išeiti, jokių gerų šansų lengviau užsidirbti pinigų duonai nepasitaikys. Mėnesio pabaigoje nuotaika pasitaisys, geranoriški kolegos ir vadovas jam padės atgauti entuziazmą darbe.

Patarimai Skorpionui: svarstymai ir savigrauža nieko neduos. Tuos reikalus vis tiek teks sutvarkyti ir darbus padaryti. Tada atsiriš rankos naujiems užsiėmimams ir veiklai. Jei abejojate savo sėkme, paklauskite savęs, ar ne per menkai įvertinote savo galimybes. Nepraraskite drąsos, kreipdami žvilgsnį tik į menkus sunkumus, nepatogumus.

Ieškokite atgaivos meilėje. Turėtumėte daugiau laiko skirti tam asmeniui, su kuriuo geriausiai suprantate vienas kitą.

ŠAULYS (Lapkričio 23–gruodžio 21 d.)

Skuboti poelgiai

Gruodžio mėnesį Šauliui reikės daug kantrybės. Užgrius rūpesčių lavina. Jam bus būtina elgtis protingai ir iš anksto numatyti galimas kliūtis. Dėl neapsvarstytų veiksmų jis rizikuos nukentėti darbe, padarytas klaidas bus sunku ištaisyti. Dėl nesėkmių ir įtampos nusilps sveikata, sustiprės nervingumas, grės peršalimo ligos.

Atgaivos nuo stresų darbe Šaulys ieškos bendraudamas su partneriu, kurio poreikiams taps labai jautrus. Santykiai su artimaisiais padės jam išlaikyti pusiausvyrą ir su viltimi sutikti Naujus metus.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Patarimai Šauliui: būkite atsargūs, kai norėsite pareikšti nuomonę apie kitus ar kritikuoti. Veikiausiai jums trūks informacijos, kad galėtumėte teisingai įvertinti situaciją. Verčiau pasilaikykite savo nuomonę sau, jei negalėsite nieko pakeisti.

Nepameskite galvos, kai jus nustebins nauja meilė, planuokite patys kitą žingsnį. Mylimas žmogus lauks jūsų iniciatyvos.

Galvokite apie rytdieną, kai pirksite brangias kalėdines dovanas. Žinoma, visi džiaugsis jūsų dosnumu, tačiau sausio mėnesį jums gali tekti maitintis duona ir vandeniu. Būkite santūrūs, neperženkite išlaidumo ribų, kitaip galite sulaukti bėdų.

OŽIARAGIS (Gruodžio 22–sausio 20 d.)

Galimybė iškilti

Gruodžio mėnesį Ožiaragis turės daug energijos ir naujų impulsų, tačiau jį kankins sumaišties ir dvejonių nuotaikos. Jis nežinos, kur nukreipti savo energijos perteklių. Įtariai žvelgs į savo artimuosius, manydamas, kad niekas jo nepalaiko ir nepadeda. Jam reikėtų mažiau dairytis į kitus, pasikliauti savo jėgomis ir pačiam išsiaiškinti, ko jis nori ir ką gali. Niurzgėdamas ir dejuodamas, priekaištaudamas kitiems, jis gali praleisti puikų šansą, kuris pasitaikys. Baigiantis metams šio ženklo atstovas galės žengti reikšmingą žingsnį į priekį.

Meilės reikaluose Ožiaragis turės gerų šansų. Viengungiai galės lengvai susipažinti, tačiau užmegzti ilgalaikius santykius trukdys jų kritiškas nusiteikimas. Polinkis ieškoti priekabių ir kito žmogaus klaidų neleis ir vedusiems Ožiaragiams palaikyti harmoningų santykių su savo antrąja puse. Dėl kritiškumo, siekio kontroliuoti viską ir teisuolio laikysenos sumažės jo atsparumas ligoms, kurios susijusios su aukšta temperatūra.

Ožiaragio finansinė padėtis iki metų pabaigos išliks gera. Jis sugebės apdairiai ir sumaniai elgtis su pinigais.

Patarimai Ožiaragiui: stenkitės į viską žiūrėti kaip į žaidimą, tada daug kas jums seksis lengvai. Nespręskite už kitus, neprimeskite kitiems savo nuomonės kaip vienintelės teisingos. Jūs negalite visko žinoti! Ir meilėje, ir darbe jums pasitaikys gerų galimybių, kuriomis pasinaudoję privalote prisiimti atsakomybę. Atsižvelkite į galimus pavojus kitiems dėl jūsų sprendimų. Ir atsiminkite: negalite tapti laimingi nuskriausdami kitus.

VANDENIS (Sausio 21–vasario 19 d.)

Atskirti grūdus nuo pelų

Gruodžio mėnuo Vandeniui bus neblogas. Jis turės daug energijos, įžvalgumo ir žavesio, kad galėtų sureguliuoti dalykus, kurie jam bus svarbūs. Darbe jam seksis įveikti problemas, nors atsiras tokių, kurie stengsis jam mėtyti akmenis po kojomis.

Vandeniui periodiškai kils naujų gerų idėjų. Daugumą jis norės kuo skubiau įgyvendinti, todėl dažnai pamirš susitarimus, pažadus, praleis nustatytus terminus, nes jam atrodys, kad yra svarbesnių dalykų. Dėl to sukels kolegų ir partnerių nepasitenkinimą.

Kad finansinė padėtis nepablogėtų, Vandeniui reikės elgtis taupiai ir stengtis, kad išlaidos neviršytų pajamų.

Viengungiams Vandeniams bus mažai šansų susirasti sau antrąją pusę, o sukūrusių savo šeimą laukia gana ramus mėnuo ir jaukūs vakarai su brangiais žmonėmis.

Patarimas Vandeniui: gruodžio mėnesį turite prisiimti atsakomybę už visus savo veiksmus ir dėl savo klaidų nekaltinti kitų. Pasistenkite atsikratyti nervingumo ir susikoncentruoti į svarbiausius dalykus, tada galėsite įgyvendinti pagrindinius savo siekius. Stenkitės nepervargti, saikingai mėgautis gyvenimo malonumais ir galėsite nesiskųsti sveikata.

ŽUVYS (Vasario 20–kovo 20 d.)

Viskas klesti

Žuvys gali su pasididžiavimu apžvelgti savo 2013 metų darbus ir veiksmus. Iki metų pabaigos jos bus sureguliavusios įvairias svarbias sritis. Daug kas jų gyvenime klostysis taip, kad jos galės būti patenkintos.

Meilės reikaluose Žuvims teks susitaikyti su mintimi, kad ne viskas gyvenime visada turi būti aišku. Kartkartėmis vis turi įvykti nenumatytų dalykų. Kad ir kas atsitiktų, Žuvys nepraras pusiausvyros ir sugebės ištraukti iš to naudos sau. Jos sugebės puikiai atsipalaiduoti užsiimdamos rankdarbiais ar ūkio darbais, menine kūryba ir taip perdirbti savo nesėkmes meilės reikaluose ir neigiamas emocijas.

Santuokoje gyvenančių Žuvų santykiai su partneriu šį mėnesį bus darnūs, be šeimyninių krizių.

Nors finansiniu atžvilgiu gruodis joms bus geras mėnuo, tačiau per daug išlaidauti nederėtų.

Patarimas Žuvims: dėl pasiekimų darbe jums nederėtų ilsėtis ant laurų ir per daug girtis – kitaip atsiras pavyduolių, kurie pradės sąmoningai kenkti. Venkite nereikalingo susijaudinimo, nes jis tikrai nebus geras jūsų sveikatai.


View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top