Vyrai, kaip stebinsite savo moteris per Naujuosius?!

Asvyras.lt

Vyras – šventė namuose! Vyras prisiima milžinišką šeimos atmosferos dalį (taip taip, ne vien moteris!). Naujųjų dieną/naktį dailioji žmonijos dalis laukia iš vyrų stebuklo. Laukia neįmanomo. Laukia kažko nepasiekiamo…

O mes – akrobatai, laviruojantys virš gyvenimo neramumų bedugnės, niūrios nuotaikos gydytojai/išganytojai, finansinių machinacijų žonglieriai, likimą lemiančių sprendimų genijai imam šį mažą mūsų moterų troškimą ant savo titaniškų pečių ir priimam mūšį su kasdienybės rutina!

Šiandien sukursime planą „Užsispyrėlės sutramdymas per Naujuosius metus“ ir pajudinsime smegenis ties rizikingomis (bet pasiteisinančiomis) situacijomis.

Taigi, ką daryti tikram vyrui, kad moteris liktų patenkinta švente? Iš esmės, „sutramdymo“ variantų yra nedaug. Visi jie priklauso nuo jūsų palydovės temperamento.

Planas Nr. 1 „Likimo ironija arba gero garo!“

Jums prireiks:

  • Produkto rinkinio „Naujametės vaišės“ (šprotų, mandarinų, dešros, ananaso ir kt.)
  • Spalvotos girliandos
  • CD su klasikinėmis naujametėmis dainomis
  • Buteliuko su kokiu nors atitinkamu gėrimu
  • Šviežių anekdotų ir juokelių atsargų
  • Kalėdinės dovanos jūsų damai (tik būtinai gražiai supakuotos, priešingu atveju afektas negarantuojamas)
  • Paslaugumas ir rūpestingumas – būtini palydomai artimiausias 12 valandų.

Paruošimo būdas (damos):

Po to, kai pasirūpinote būtinais produktais šventiniams stalui paruošti, reikia pasiraitoti rankoves, pagelbėti savo damai išrinkti visus produktus, pasipuošti prijuoste (moterims labai patinka šis aksesuaras, besipuikuojantis ant jų vyrų!) ir pasisiūlyti pagelbėti virtuvėje. Be to, būtina tarti sakralią kalbą: „Brangioji! Tik nepersitempk! Velniop tą gaminimą! Valgysim per Naujuosius sumuštinius. Svarbiausia, kad tu nepavargtum!“. Po to galima ją apkabinti ir patirti lyrišką ir dėkingą žvilgsnį.

Po to reikia nesimaišyti virtuvėje, t.y. atsisėsti prie stalo ir užsiimti visuomenei naudinga veikla: skusti bulves, tepti duoną sviestu, lipdyti koldūnus ir t.t. Svarbiausia – būti geros nuotaikos ir energingam. Visaip juokauk ir palaikyk atitinkamą damos nuotaiką.

Valandą iki „oficialaus nutūpimo“ ant šventinio stalo būtina nusiųsti savo moterį pailsėti ir persirengti. Yra tikimybė, kad per pusvalandį jums pavyks įvykdyti šią užduotį ir likusias 30 minučių turėsit galimybę pabūti vienas, bet tuo pačiu metu, greičiausiai, stebėsite pridegantį pyragą, nesustingusį tortą šaldytuve, verdantį glintveiną arba ironiškai stebėsite, kur gi atsidūrė tas veikėjas, atsidūręs Sankt Peterburge po pirtelės…

O dabar kulminacinis momentas! Kol jūsų dama persirenginėja ir dalina įsakymus dėl patiekalų paruošimo, būtina patikrinti savo išvaizdą, kad nebūtų įtartinų dalykų (svetimų moteriškų plaukų, trijų dienų barzdos, nemalonaus kvapo iš burnos, skylėtų kojinių ir t.t.) ir, jeigu viskas gerai, būtina išjungti šviesą, įžiebti girliandą, uždegti žvakes, įjungti malonią muziką, paruošti dovaną iš anksto ir „nekvėpuoti“ (laukti momento).

Kai ji pasirodys, svarbiausia neprarasti sąmonės. Stovėk tvirtai, kaip kareivis! Nepamiršk prasižioti ir tarti „Kaip nuostabiai tu atrodai!“ (tik nenaudok žodžio „šiandien“ arba „šį vakarą“ ir panašiai. Neklausk, kodėl. TIESIOG NENAUDOK!), po to pasikliauk medžiotojo instinktu ir VALDYK SVAJONĘ!

Planas Nr. 2 „Žongliruojanti baltoji meška su fejerverkais dantyse“

Jums prireiks:

  • Neįprastos vietos Naujiesiems sutikti (kalno, stogo, miesto eglutės (linkėjimai Panevėžiui), miško, svarbiausia – grynam ore)
  • Karšto gėrimo, pvz. glintveino
  • Fondiu rinkinio
  • Bengališkų ugnelių ir degtukų (žiebtuvėlio)
  • Šiltų rūbų (priešingu atveju ilgai neištversit)
  • Kelių fejerverkų arba tų skraidančių popierinių balionėlių, su degančiu pagrindu (pamiršau pavadinimą)
  • Vietos, kur daug sniego ir pusnių
  • Pirštinių abiems
  • Senų, tarybinių rogučių
  • Šiltos laiptinės bučiniui

Paruošimo būdas (damos):

Šiame variante siūloma apkeisti vietomis dvi renginio dalis: maitinamąją ir linksminamąją. T.y. staigiai užkąsti artimiausioje maitinimo įmonėje (kavinėje, bistro, pas gimines ir t.t.) ir nusiteikti nušalti galūnes.

Prieš pasiimdamas savo širdies damą į Naujųjų sutikimą, turi pasirūpinti šiluma: reikia šiltų rūbų, pirštinių, šaliko – to, be ko net neverta galvoti apie nuotykius lauke.

Užsukę pas ją likus valandai iki Naujųjų čiupkite ją į glėbį ir pasirūpinkite, kad ji šiltai apsirengtų. Skriedami pasitikti Naujųjų bučiuokite, apkabinėkite ir prieš pristatydamas į vietą užriškit jai akis šaliku (aišku, kad savo šaliku, džentelmenai!) – ir bus jai siurprizas!

Toliau ateina laikas rėkimo, laimės, šūkavimo, šokinėjimo etapui.

Skaičiuojam dūžius, na o po to – kas ką sugalvojo. Čia tiks ir bengališkos ugnelės ir dangaus žibintai (prisiminiau pavadinimą =3) ir fejerverkai… Na o visa kita priklauso nuo elnio (t.y. tavo) fantazijos, nes teks tempti rogutes su sniego karaliene – galima zigzagais, kad būtų bum į pusnį, galima ryžtingu elnišku aliūru (jeigu tokiu pasižymi), galima ir vidutiniu greičiu, kaip tave kadaise tempdavo šaltą žiemos rytą į darželį. Na ir, kas be ko, klasika – nuo kalniuko.

Kuomet tavo damos nosis galutinai paraus ir pradės leisti snar… t.y. na, supratai… Ateis pats laikas pereiti prie kitos renginio dalies – šildomosios (fondiu + karštas gėrimas).

Vesk ją namo arba į iš anksto paruoštą vietą. Nepamiršk pakeliui užsukti pasišildyti į laiptinę ir gerai prisibučiuoti (biudžeto neeikvojantis variantas). Tą patį galima daryti ir automobilyje.

Atvykę, prisiuostę gryno oro, susišildę gėrimu ir visa tai užkandę šokolado ar sūrio fondiu, nuvargę, jūs ilgai prisiminsite šiuos Naujuosius „open air“ metus ir jūsų dama ilgam įsimins jūsų fantazijos galimybes.

Planas Nr. 3 „Senis Šaltis ir Snieguolė arba labdaringieji Naujieji metai“

Jums prireiks:

  • Senio Šalčio ir Snieguolės kostiumo (svarbiausia – barzda) + jos kosmetinė grimui
  • Susitarimo su soc. tarnybomis dėl neapsiturinčių šeimų sąrašo
  • Trijų naujametinių dovanų vaikams
  • Skardaus balso (jeigu, aišku, nenorite suvaidinti senio šalčio, kaip sudžiuvusio senuko)
  • Termoso su karšta arbata ir keleto sumuštinių nuo naujametinio stalo!
  • Geranoriškumo bet kurioje nestandartinėje situacijoje

Paruošimo būdas (damos):

5 val. iki Naujjų metų (6-7 val. vakaro) jūs pasiimate savo damą į labdaringą kelionę. Viską aiškinate vykstant į vietą. Pradžioje ji piktinsis, bet kažkur giliai jaus džiaugsmą!

Per tris valandas turite spėti apsilankyti visose 3 vietose. Iš jūsų, ponai, tvirtas balsas, raudona nosis ir lengvas „rūstumas“, iš jūsų damos – šypsotis, stebėti atsiklijuojančią barzdą ir girti vaikučius. Yra garantija, kad tinkamai apšilus (bet labai, labai saikingai) gali būti 100% linksma. Be to, po labdaringų apsilankymų dvasinis jūsų damos poreikis bus patenkintas, jūsų geraširdiškumu ji nedvejos ir galit būti tikras – būsit pamaitintas, pagirtas ir paglamonėtas!

Po to viską galima daryti pagal planą Nr. 2

Ponai! Mes, vyrai – pagrindinė raminamoji priemonė mūsų artimosioms paskutinėmis valandomis prieš Naujuosius… Visas krūvis tenka mums! Mes it švyturiai nušviečiam visus buitinių nesusipratimų ir kulinarinių nesėkmių rifus.

Tegul jūsų galingas santykių laivas nepakliūna į rutinos seklumą.


ką veikti per naujuosius metus, Naujieji metai, santykiai

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai