Now Reading
„Lofto“ naujametinis vakarėlis skirtas „Daft Punk“ kūrybai

„Lofto“ naujametinis vakarėlis skirtas „Daft Punk“ kūrybai

„Lofto“ naujametinis vakarėlis skirtas „Daft Punk“ kūrybai

Laikas.lt

Gruodžio 31 dieną menų fabrike „Loftas“ įvyks futuristinis karnavalas, apie kurį kalbama ir rašoma jau daugiau nei mėnesį, tačiau muzikinė programa yra atskleidžiama tik šiandien.

„Išlaukėme iki paskutinio. Tačiau tie, kas Naujuosius jau ne kartą yra sutikę „Lofte“, žino, kad šventė čia dviguba – nes tai yra mūsų gimtadienio naktis“, – sako menų fabriko įkūrėjas ir siela Victoras Diavara.

Kaip ir kasmet, „Lofte“ Naujiesiems metams yra rengiama speciali programa. Šiemet į didžiąsias pasaulio scenas trankiai grįžusi prancūzų grupė „Daft Punk“ su metų muzikiniu hitu „Get Lucky“ padiktavo Naujametinės programos temą.

„Norime, kad žmonės pajustų čia kažką ypatingo, o ne koncertą, į kurį gali nueiti ir kita proga ar eilinį savaitgalį“, – sako Vee.

„Daft Punk“ kūryba įkvėpti tik išaušus 2014-iem ant „Lofto“ scenos lips gyvai klubinę muziką atliekantys „TWNKL“ su Jurgiu Didžiuliu priešaky. Taip pat „Daft Punk“ plaktainius „maišys“ pats V. Diavara kartu su Erica Jennings.

Vėliau visus iki galo šokdins DJ Mamania („G&G Sindikatas“) ir DJ Gedismo – jiedu taip pat maksimaliai palaikys pakilią „Daft Punk“ nuotaiką. O Šarūnas Kirdeikis ir jo „Show Makers akademijos“ šokėjai viso vakarėlio metu kurs futuristines choreografijas.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Be to, organizatoriai kviečia visus pasipuošti pagal vakarėlio aprangos kodą, nes kaip ir kasmet čia vyks geriausio kostiumo rinkimai. Laimėtojas laimės skrydį dviem į Berlyną.

„Mes ir visi muzikantai irgi būsime persirengę – tai jau tradicija ir labai gera patirtis – kažkodėl tada žmonės labiau atsipalaiduoja ir švenčia iš visos širdies“, – matuodamasis „Daft Punk“ stiliaus šalmą priduria Vee.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top