Now Reading
Jautriausios mylimojo kūno vietos

Jautriausios mylimojo kūno vietos

Jautriausios mylimojo kūno vietos

Tikriausiai nesumeluosiu sakydama, jog viliojimo meno nori išmokti kiekviena moteris. Visos trokštame būti ne tik puikiomis mylimosiomis, tačiau taip pat dar geresnėmis meilužėmis. Patenkinti mylimąjį ir priversti dejuoti iš malonumo- didžiausia kiekvienos svajonė ir siekiamybė. Norint pasiekti kuo geriausių rezultatų, pirmiausia derėtų išsiaiškinti ir įsiminti jautriausias mylimojo kūno vietas, kuriose gausu nervinių ląstelių.

Kaklas. Viena iš jautriausių zonų, turinčių galybę nervinių galūnių. Staigus ir netikėtas prisilietimas gali sukelti malonius viso kūno virpesius. Švelnūs bučiniai ir glamonės, be jokios abejonės privers mylimąjį tirpti iš malonumo ir gaudyti kiekvieną gaivaus oro gurkšnį.

Ausys. Ar kada nors pagalvojote, kad paprastas šnabždesys ausin gali partnerį išvesti iš proto? Nevenkite kuždėti jaudinančių, erotinių dalykų ir tuo pat metu aistringai ir švelniai lyžtelėti ausies liežuviu! Tai tikrai užves ir įkaitins mylimąjį. Neabejojame, jog tokioms glamonėms neatsispirtų nė vienas, akimirksniu trokštų Jus laikyti savo glėbyje ir atsiduoti glamonėms.

Oda. Galima sakyti, jog tai pats jautriausias organas. Ne gana to, kad jos lietimas, masažavimas gerina kraujo apytaką, tačiau taip pat suteikia neapsakomą malonumo jausmą. Norėdami įkaitinti atmosferą galite padaryti erotinį masažą. Specialiu masažo aliejumi ištepkite nugarą, rankas (ypač riešus), pėdas, sprando sritį. Leiskite mylimajam atsipalaiduoti po sunkių dienos darbų, pasikrauti teigiamos energijos ir galėsite užsiimti geriausiu seksu gyvenime.

Liežuvis. Sakoma, kad aistringas bučinys gali prilygti geram erotiniam masažui. Tai paprasčiausias būdas sužadinti mylimojo aistrą ir paskatinti imtis tolesnių veiksmų lovos žaidimų link. Bučiuodamiesi jokiu būdu nesilaikykite to paties liežuvio judėjimo ritmo, palaipsniui jis gali nusibosti ir nebejaudinti. Sugalvokite naują, dar niekad nebandytą bučiavimo techniką ir nesikuklinkite jos pademonstruoti.

Lūpos. Kaip minėjome, bučiavimasis- puikus būdas suteikti malonumą. Tačiau tai tikrai ne vienintelis būdas, geriems rezultatams pasiekti. Laižykite, čiulpkite mylimojo lūpas ir visais kitais būdais jį erzinkite. Ne veltui sakoma, jog uždraustas vaisius saldžiausias, todėl suvokęs, jog negalės Jūsų pasiekti taip lengvai, mylimajam užvirs kraujas ir pastangos bus dar didesnės.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Šlaunys. Visiems jau išbandžiusiems sekso malonumus ir taip aišku, kad vyriškio pasididžiavimas pati jautriausia kūno vieta. Tačiau kodėl dažnai pamirštame sritį, esančią aplink jį? Vienu metu glamonėdamos penį ir vidinę šlaunų pusę, maksimalizuosite patiriamą malonumą!


View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top