Now Reading
Miela ar šiurpu? Dar negimusio kūdikio replika

Miela ar šiurpu? Dar negimusio kūdikio replika

Miela ar šiurpu? Dar negimusio kūdikio replika

„Įsivaizduokite galimybę palaikyti savo rankose kūdikį, kol jis ar ji dar net nėra gimęs“. Galbūt tai gali pasirodyti kaip gana beprotiška idėja, tačiau naujoji kompanija, pasivadinusi „3D kūdikiai“ (angl. „3D Babies“), tai pavertė realybe.

4D ekoskopijos ir 3D printerio pagalba įmanoma paversti ultragarsu sukuriamą dar negimusio vaisiaus vaizdą į realią skulptūrą. Žinoma, toks malonumas pigiai neatsieis – 200-800 JAV dolerių. Tačiau anot kompanijos įkūrėjų, tai puikus būdas pasidalinti džiaugsmu su šeima ir draugais. Taigi vietoj to, kad tiesiog artimiesiems parodytumėme ultragarso nuotrauką, dabar jie gali pamatyti realią kūdikio repliką.

Neturite vaikų? Tai ne problema! Kad ir kaip juokingai tai gali nuskambėti, tačiau galite tiesiog užsisakyti vaiko kopiją, pasirinkdami vieną iš trijų skirtingų dydžių (mini, vidutinio dydžio ar natūralaus dydžio) bei odos spalvų (šviesios, vidutinio tamsumo ir tamsios spalvos) kūdikį. Taip pat yra galimybė net įsigyti kai kurių garsenybių vaikus, pavyzdžiui, Kim Kardashian ar Kanye West.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai


View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top