Neįtikėtini pokyčiai: projekto „The Biggest Loser” nugalėtoja numetė per daug svorio? (foto)

Laikas.lt
Pagal užsienio žiniasklaidą

Turbūt daugeliui teko girdėti apie amerikiečių televizijos projektą „The Biggest Loser” (taip, turėjome ir lietuvišką jo variantą), kuriame stipriai apkūnūs žmonės kelis mėnesius varžosi dėl 250 tūkstančių dolerių prizo ir nugalėtojo titulo.

Visgi šių metų laimėtojos Rachel Frederickson dramatiški figūros pokyčiai pasėjo nemažas abejones dėl organizatorių rūpinimosi dalyvių sveikata. 24 metų mergina į projektą atėjo sverdama 118 kilogramų, o jį paliko numetusi net 71 kilogramą ir tapusis tiesiog neatpažįstama. Tiesą sakant, lieknėjimo rekordininkė, atsikračiusi net 60 procentų savo kūno svorio, dabar labiau primena nuo valgymo sutrikimų kenčiančią merginą nei protingai bei sveikai kilogramų atsikračiusią gražuolę. 162 cm ūgio, 47 kg svorio R. Frederickson kūno masės indeksas šiuo metu yra žemiau normalumo ribos. 

Sulaukę nemenko pasipiktinimo, šou organizatoriai kitais metais žada daryti nedidelius taisyklių pakeitimus ir neleisti dalyviams perlenkti lazdos.


 

figūra, grožis, pokyčiai, sulieknėjo, svoris, valgymo sutrikimai, „The Biggest Loser”

Naujausi komentarai
!
2014-02-12, 18:32
Manau, kad joks čia ne lazdos perlenkimas. Va jei ir toliau taip nevalgys ir visa kita, tai jau rimta, o dabar ji atrodo tiesiog idealiai.!
wx
2014-02-12, 14:17
saunuole
wx
2014-02-12, 14:17
saunuole
Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai