Now Reading
Kaip sužinoti, kada įvyks jūsų vestuvės?

Kaip sužinoti, kada įvyks jūsų vestuvės?

Kaip sužinoti

Alfa.lt

Viena seniausių pasaulyje švenčiamų švenčių – Šv. Valentino diena. Tai – meilės diena, todėl nereikia eiti pas jokias būrėjas ir aiškiareges, o būtent tą dieną galima ir pačioms sužinoti, ar susituoksite šiais metais, ar dar teks luktelėti, ar laiminga bus santuoka ir šeiminis gyvenimas!

Būrimas „Siūlelis“

Šiame būrime turėtų dalyvauti kelios merginos. Ištempkite tarp baldų siūlą (arba nuo sienos prie sienos), maždaug 20–30 сm atstumu nuo grindų. Kiekviena mergina tegul pririša prie to siūlo savąjį. Jie turėtų būti vienodo ilgumo, rašo Chtojebudet.ru. Siūlai turi būti pririšami taip, kad kabotų vertikaliai grindų atžvilgiu. Po to taip kabančius visus siūlus reikėtų vienu metu uždegti. Ta mergina, kurios siūlas sudega greičiausiai, ir ištekės greičiausiai. Tik labai atsargiai elkitės su ugnimi!

Būrimas „Merginos žiedeliai“

Tas būrimas taip pat skirtas kelioms merginoms, norinčioms sužinoti savo ateitį. Todėl reikia paimti iš kiekvienos merginos žiedą. Pageidautina, kad jie būtų įvairūs. Tai yra tiek paprastučiai, tiek ir brangiai kainuojantys, pavyzdžiui, sidabriniai, auksiniai ar su brangakmeniais. Visus žiedelius sudėkite į maišelį. Po to viena merginų su tuo maišeliu prieina prie kitų ir iš eilės joms sako: „Meilės diena (merginos vardas) laimę žada.“ Kiekviena mergina užsimerkusi išsiima iš maišelio po vieną žiedelį. Jei žiedelis iš tauraus metalo, tai ir gyvenimas bus aprūpintas. Jei su brangakmenio, laukia ištaigingas gyvenimas. Jei iš paprasto metalo, gyvenime teks paragauti daug vargo, bėdų ir rūpesčių.

Būrimas „Kada ištekėsiu?“

Pastatykite didelį dubenį ant kėdės ir pripilkite į jį vos ne iki kraštų vandens. Į dugną panardinkite tuoktuvių žiedą. Kiekviena mergina turėtų stengtis ištraukti žiedą iš pirmo karto. Pavykus tai padaryti, reiškia, kad mergina gali ištekėti dar šiais metais. O jei iš karto nepavyksta, tai reikėtų skaičiuoti, iš kelinto karto tai pavyksta. Po kiek mėginimų merginai pavyksta pagauti žiedą, vadinasi, po tiek metų ji ir ištekės.

Būrimas „Vestuvės ir šeiminis gyvenimas“

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Norinčios išsiburti merginos susirenka į vieną kambarį, kuriame daugiau nieko neturėtų būti. Paimkite maišelį ar rankinę ir įdėkite į juos šiuos daiktus: auksinį žiedą, duonos kąsnelį ir surūdijusią vinį. Kiekviena mergina iš eilės turi nematydama paimti vieną iš daiktų. Jei merginai tenka auksinis žiedas, vadinasi, jos vyras bus puošeiva. Ištraukus duonos kąsnelį – ištekėsite už pasiturinčio, gyvensite laimingai ir be vargo. O jei mergina ištraukia surūdijusią vinį, jos laukia nepriteklius, bėdos ir nelaimės.


View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top