LOGIN: kam šiemet atiteks geriausiųjų internete oskarai?

Laikas.lt

Didžiausia Baltijos šalyse progreso konferencija LOGIN kviečia rinkti interneto kultūrai nusipelniusius žmones, įmones ir interneto raidą labiausiai paveikusius projektus bei judėjimus. „Lietuvos interneto apdovanojimų“ geriausieji bus pagerbti LOGIN baigiamajame renginyje, balandžio 11 d.

„Internetas jau yra tapęs ne tik verslo, socialine ar kultūrine erdve, bet ir terpe, padedančia genialioms idėjoms užkariauti pasaulį, tad nenuostabu, kad „Lietuvos interneto apdovanojimai“ per kelerius metus tapo paskata kurti, įvertinti bei įsivertinti, ir siekti „sėkmingiausių ir perspektyviausių internete“ pripažinimo“, – sako LOGIN projekto vadovė Ieva Dirvonskaitė.

„Pernai man suteiktas apdovanojimas buvo visiškai netikėtas, neturėjau supratimo, kad esu nominuota – apie jį sužinojau tik apdovanojimų dieną“, – sako praėjusiais metais „Metų žmogumi internete“ tituluota buvusi Lietuvos Respublikos finansų ministrė, Lietuvos banko valdybos narė Ingrida Šimonytė, – Iki šiol manau, kad tokie žmonės, kaip Remigijus Šimašius, Andrius Tapinas ar Birutė Vėsaitė, buvo vertesni šio apdovanojimo“.

I. Šimonytės teigimu, vertinant šių metų projektus ar kūrėjus, reikės ieškoti bendro vardiklio, kuris leistų palyginti absoliučiai skirtingus nominantus: „Atsižvelgti reikės į daugelį dalykų: idėją, jos realizavimą ir patrauklumą vartotojui. Manau, galutinis sprendimas bus priimtas intensyviai analizuojant ir lyginant idėjas, produktus ar nuopelnus“.

„Lietuvos interneto apdovanojimai“ šiemet vyks dviem etapais: iki kovo 31 d. Login.lt interneto svetainėje vienoje ar keliose kategorijose galima ne tik siūlyti savo favoritus (įmones, projektus, žmones ar judėjimus), bet ir balsuoti už jau esamus; antrąjame ture nominantus vertins speciali komisija, sudaryta iš praėjusių metų apdovanojimų laimėtojų. Pretendentai į apdovanojimus bus vertinami atsižvelgiant į jų pateiktos idėjos novatoriškumą, originalumą, progreso skatinimą, efektyvų jos pritaikymą bei funkcionalumą, pasiektus tikslus ir rezultatus bei vizualinį projekto pateikimą.

Projektai bei asmenys, sulaukę didžiausio internautų pripažinimo bei įvertinimo, bus paskelbti baigiamojo LOGIN renginio „Lietuvos interneto apdovanojimai“, kurių pagrindinis partneris yra Mykolo Romerio universitetas, metu, balandžio 11 d. menų fabrike „Loftas“. Didžiausia Baltijos šalyse progreso ir technologijų konferencija LOGIN vyks balandžio 10-11 dienomis Lietuvos parodų ir kongresų centre „Litexpo“.

Daugiau apie LOGIN 2014 interneto apdovanojimus galite rasti čia.

internetas, loftas, Login, LOGIN apdovanojimai

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai