Now Reading
Kokios moterys atkreipia vyrų dėmesį?

Kokios moterys atkreipia vyrų dėmesį?

Kokios moterys atkreipia vyrų dėmesį?

Suaugusiems.lt

Primygtinai teigiantys, kad išvaizda nėra svarbiausias kriterijus, renkantis antrąją pusę – teisūs tik iš dalies. Žinoma, charakteris, būdo bruožai žymiai svarbesni, tačiau pirmųjų susitikimų metu išorinis grožis, be jokios abejonės, nugali vidinį, kuris atsiskleidžia tik laikui bėgant. Todėl tenka pripažinti, kad ieškant antrosios pusės, išvaizda taip pat labai svarbi.

e paslaptis, kad vyrų dėmesį patraukia seksualios, savimi pasitikinčios moterys. Tai tikrai nereiškia, kad turite prilygti ilgakojei manekenei, užtenka gundančio žvilgsnio, rūbų, išryškinančių patraukliausias Jūsų kūno linijas bei pasitikėjimo. Nekompleksuokite, kiekviena moteris yra savotiškai graži.

Lengvai bendraujančios, charizmatiškos moterys taip pat atkreips ne vieno vyruko dėmesį. Apie darbą, artimuosius, pomėgius ar kitus dominančius dalykus gebančios žaismingai pasakoti moterys tikrai sužavės šalia esantį kompanioną. Nebijokite atskleisti gerųjų savo savybių!

Jokio apsimetinėjimo. Kaip sakoma anksčiau ar vėliau yla išlįs iš maišo, todėl jokiu būdu neapsimetinėkite, elkitės natūraliai ir nesistenkite būti tuo, kuo iš tikrųjų nesate. Bendraujant su vaikinu, neverta užsidėti vienokią ar kitokią kaukę, tikintis padaryti jam didesnį įspūdį. Apsimetinėjimas – tiesiausias kelias į pasitikėjimo praradimą!

Atkreipk dėmesį į savo elgesį, nes vyrai dažniausiai renkasi inteligentiškas ir demonstruojančias gerą išsiauklėjimą, moteris. Tad, vargu ar keiksmažodžių vartojimas Jūsų įvaizdžiui suteiks daugiau patrauklumo.

Savarankiškos, kryptinai tikslo siekiančios moterys. Merginos, aktyviai siekiančios savo planų realizavimo, sulaukia didesnės vyrų pagarbos, nei moterys, gyvenime neturinčios jokių svajonių.

Namų šeimininkės. Galite ginčytis ir nepritarti, tačiau mokančios gaminti bei kurstyti namų jaukumą moterys, sužavės vyrus. Todėl tvarką, namų jaukumą puoselėjančios moterys turi daugiau šansų pelnyti stipriosios lyties palankumą.

Rūpestingumas. Kad ir kaip kvailai tai skambėtų, tačiau vyrai kaip maži vaikai, nori būti globojami ir mylimi. Kas kitas, jei ne rūpestinga mergina ar žmona, susirgus atneš arbatos, karštos sultinio arba išlygins marškinius.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Neblėstanti šypsena. Linksmos, nuolat besišypsančios, gerą humoro jausmą turinčios merginos, be abejo, nurungs surūgėles, gyvenimu besiskundžiančias ir viskuo nepatenkintas.

Pasitikėjimas savimi, beribės pastangos ir gerųjų savybių ugdymas – harmoningų tarpusavio santykių garantas.



View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top