Now Reading
Išvaizdos horoskopas: kaip mes senstame?

Išvaizdos horoskopas: kaip mes senstame?

Išvaizdos horoskopas: kaip mes senstame?

Augustė Špokaitė
Alfa.lt

Skirtingų Zodiakų ženklų atstovai ne tik skiriasi savo charakteriu, bet ir sensta skirtingai. Kai kurie gana lengvai priima fizinius pokyčius, o kai kurie kovoja su tuo iki gyvenimo pabaigos.

Avinas

Jie stengiasi nematyti savo metų. Gyvena šia diena ir galvoja, kad rytojus niekada neateis. Jie išlieka žvalūs ir energingi iki gilios senatvės. Na, gal sulaukę 60-ies ir nepradės važinėti riedlente, bet motociklais gali domėtis taip pat pasiutusiai kaip ir prieš 40 metų.

Jautis

Šio ženklo atstovai mėgsta gerai pavalgyti, todėl bėgant metams dažnai užsiaugina ne vieną kilogramą nereikalingo svorio. Sendami užsispyrėliai Jaučiai darosi dar mažiau paslankesni – tiek fiziškai, tiek psichologiškai. Vis dėlto, jie yra labai kantrūs ir ištvermingi, todėl, nežiūrint į ligas, gyvens labai ilgai.

Dvyniai

Dar ankstyvoje jausnystėje nusistatę tikslą, jie visada eina pirmyn, nė nemanydami lėtinti tempo. Nesitikėkite, kad brandaus amžiaus Dvyniai iš darbo pareis namo anksčiau ir leis laiką ilsėdamiesi sode po medžiu ar namie priešais židinį su knyga rankoje. Jų karjera tęsiasi iki pat pensijos ir dar ilgai po jos.

Vėžiai

Šio ženklo atstovai yra dviejų tipų: tie, kurie niekada nesuauga, ir tie, kurie senatvėje mėgsta rūpintis visais kitais, kaip Motina Teresė. Vėžiams labai norisi, kad aplinkiniai gerbtų jų „žilą galvą“. Jie – klasikinių senelių ir močiučių pavyzdžiai, tokie, apie kokius svajoja daugelis vaikų.

Liūtai

Jie iš prigimties išdidūs, rimti ir atlaidūs, o laikui bėgant šios savybės tik sustiprėja. Bėgant metams, jie tampa motiniški, ramūs ir išdidūs. Neretai kamuojasi dėl nereikalingų kilogramų. Kuo toliau, tuo labiau jie trokšta aplinkinių dėmesio, pagarbos kaip autoritetui ir netgi nuolankumo. Liūtai tikisi, kad jaunesni juos garbins ir seks jais, dėl to su jaunesne karta jiems kartais kyla nemažai konfliktų.

Mergelės

Dauguma šio ženklo atstovų bėgant metams į juos supantį pasaulį ima žiūrėti vis negatyviau, ypač jei nebesuvaldo savo begalinio pomėgio visus ir viską kritikuoti. Jie rūpinasi ne tik savo fizine sveikata ir išvaizda, bet ir smegenų veikla, todėl senatvėje atrodo pasitempę kaip tikri ledi ir džentelmenai – gal kiek per griežti, bet protingi.

Svarstyklės

Gimusiems po šiuo ženklu svarbiausia – išvaizda, todėl jie griebsis visko, kad tik ilgiau veide neatsirastų raukšlelių, o ant pilvo – nereikalingų riebaliukų. Ir tai jiems dažniausiai pavyksta. Netgi sulaukusios 80-ies, Svarstyklės įtikinės aplinkinius, kad joms nėra net 40-ies.

Skorpionas

Jie senatvėje tampa išdidūs ir labai sau svarbūs. Jiems patinka galvoti apie save kaip apie filosofus, sukaupusius pakankamai išminties. Ir tai – tiesa. Tik, deja, pagyvenę Skorpionai dažnai įkliūna į savo idėjų ir įsitikinimų akligatvį, privedantį iki agresyvaus įkyrumo.

Šauliai

Kaip ir Avinai, jie veja šalin visas mintis apie senatvę. Kartais tai tampa našta, kurią jie bando užkrauti ant pečių visiems pažįstamiems, įkyriai klausinėdami, kiek jiems metų, ir tikėdamiesi sulaukti komplimentų. Žinoma, jie verti pagyrimų, nes Šauliai, nežiūrint į jų nesirūpinimą savimi, įsigudrina išsaugoti patrauklumą ir seksualumą iki gilios senatvės.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Ožiaragis

Šis Zodiako ženklas labiausiai asocijuojasi su laiku todėl, kad jį valdo Saturnas – planeta, atsakinga už laiką. Įdomiausia, kad patiems Ožiaragiams laikas teka lyg ir į kitą pusę. Jie gimsta, galima sakyti, mažyčiais „senukais“, rimtais, atsakingais ir ne pagal metus protingais, o bėgant laikui jie tampa vis labiau vaikiški ir senatvę pasitinka jau tikri vaikai.

Vandeniai

Šis ženklas taip pat gana stipriai veikiamas Saturno, todėl Vandeniai, kaip ir Ožiaragiai, vaikystėje būna labai rimti ir protingi, o kartais netgi arogantiški ir pasipūtę. Bėgant metams, jie darosi vis ekscentriškesni, juos nustoja dominti tai, ką apie juos mano aplinkiniai, ir sulaukę 80-ies, jie drąsiai vilki iššaukiančius drabužius bei elgiasi taip, kaip tik jiems šauna į galvą.

Žuvys

Žuvys paniškai bijo pasenti. Ir ne tiek dėl savo išvaizdos, kiek dėl to, kad daug kas nepadaryta, nepatirta, neišpildyta! Būtent todėl jos dažnai peržiūrinėja savo gyvenimo rezultatus, suvedinėja balansus, skaičiuoja santaupas. O juk kuo mažiau tuo rūpinsies, tuo ilgiau gyvensi – niekas taip netrumpina gyvenimo, kaip nerimas.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top