Now Reading
Kokių priežasčių vedami vyrai renkasi kitos moters lovą?

Kokių priežasčių vedami vyrai renkasi kitos moters lovą?

Kokių priežasčių vedami vyrai renkasi kitos moters lovą?

Pradėję naujus santykius nė vienas iš mūsų nesusimąstome apie tykančius pavojus, galinčius pakišti koją. Vienas iš jų – neištikimybė. Nepaisant to, jog demonstruojame šilčiausius jausmus ir antrajai pusei prisiekinėjame amžiną meilę, ne retai, tam tikroms situacijoms susiklosčius nusukame į kairę. Kyla klausimas, stiprioji ar silpnoji lytis dažniau pasirenka svetimo glėbio šilumą?

Mokslininkai įrodė, jog neištikimybė užprogramuota vyrų genuose, tačiau nepaisant to, po kiekvienos išdavystės moterys vistiek klausia savęs: kodėl taip atsitiko man? Gal rodžiau per mažai dėmesio ir šiltų jausmų? O gal nesugebėjau patenkinti jo seksualinių poreikių? Šie ir daugelis kitų klausimų kirba kiekvienos moters ar merginos galvoje, patyrus skaudų išdavystės kartėlį.

Priežasčių, kodėl pasirinko kitos moters lovą, vyrai paprastai neieško. Daugelis pasakys, kad taip atsitiko ir tiek, kai kurie galbūt kaltę suvers alkoholiui ir vienos nakties nuotykį įvardys kaip paprasčiausią, bereikšmį seksą.

Tai buvo tik seksas – žodžiai, žlugdantys kiekvienos moters moralę. Seksas be jausmų – moterims nesuvokiamas dalykas, todėl jei atsitiktų taip, kad silpnosios lyties atstovė nuspręstų pasukti į kairę, tai darytų tik stiprių jausmų vedina. Vyrai priešingai, šeimos aukoti dėl meilužės nėra linkę, ji vyrams yra visa ko siekiamybė, dėl kurios verta stengtis iš visų jėgų.

Tačiau visgi kelios vyrų neištikimybės priežastys egzistuoja. Sužinoti jas smalsu visiems!

Egoizmas. Dar kitaip vadinamas vyro gyvenimo varikliu. Patenkinęs savo seksualinius poreikius vyras jaučiasi itin stiprus, pasitikintis savo jėgomis. Todėl nieko nuostabaus, kad seksas su kita moterimi suteikia energijos, įneša naujų vėjų į nusistovėjusį gyvenimą. Vieni iš neištikimųjų apie savo seksualinius nuotykius skuba girtis kiekvienam sutiktajam, viešai papasakoję apie savo meilės nuotykius jaučiasi pranašesni už kitus. Kiti – nukrypimus į kairę kruopščiai slepia, pasitenkinimą ir pasididžiavimą pasilikdami tik sau.

Besaikė konkurencija. Kiti stipriosios lyties atstovai gyvenimo džiaugsmą sugeba pajusti tik pirmaudami, būdami geriausiais iš visų. Nesvarbu, ką bedarytų, plauktų per ežerą, dalyvautų bėgimo varžybose ar skubėtų pasiimti vaiką iš darželio. Pirmauti jie nori visur ir visada. Elgesys su moterimis taip pat ne išimtis, tokie vyrai meilužes kolekcionuoja kaip trofėjus, kad galėtų pasigirti kitiems, sentimentų ar šiltų jausmų tokiuose santykiuose nebūna.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Naujų pojūčių poreikis. Anksčiau ar vėliau šeimyninis gyvenimas nusistovi, į jį įsisuka rutina, slopsta geismas, todėl nieko keisto, kad tokiomis aplinkybėmis ieškoma naujų potyrių, galinčių praskaidrinti kasdienybę. Vyro horizonte pasirodžius naujai, patraukliai moteriai, hormonai ima šėlti kaip padūkę, įsijungia medžiotojo instinktas.

Nesibaigiantys priekaištai. Pripažinkime, priekaištauti moterys tikrai sugeba. Bambėti, skųstis, būti nepatenkintos dėl smulkmenų, todėl laikui bėgant toks mylimosios elgesys vyrui įgris iki gyvos galvos ir jis nieko nelaukdamas spruks nuo tokios mylimosios kuo galima toliau.


View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top