Skaitytojų TOP komentarai (balandžio 4-11 d.): „i degela kubilius panasiausias...“

Laikas.lt

Darbo savaitę baigiame geriausiais, šmaikščiausiais, kandžiausiais, keisčiausiais „Laikas.lt“ skaitytojų komentarais. Beje, šįkart nurodome, už kokius nuopelnus skiriame prizines vietas.

Už dalijimąsi išmintimi...

5 vieta. „o visa tai atsiskleidzia po vestuviu...”, – straipsnį „Kokio tipo moterų vyrai nenori vesti?“ komentuoja vedęs.

Už meilę gyvūnams ir koketiškumą...

4 vieta. „oi kokia katite:D mur“, – straipsnio „12 keisčiausiai modifikuotų žmonių” nuotrauką, kurioje žmogus-katė, komentuoja Greta.

Už lakią vaizduotę...

3 vieta. „toje nuotraukoje (2 nuo apačios) ji kaip iš siaubo filmo atrodo. Ims galva ir apsisuks į nugaros pusę...”, – straipsnį „Transeksualas, siekiantis atrodyti kaip suaugusių žaidimams skirta lėlė“ komentuoja Saulė. Matyt, publikacijaus herojaus svajonė dar neišsipildė...

Už šokiruojančios statistikos atskleidimą...

2 vieta. „Kas ketvirta studente laikinai dirbo prostitute, o dabar yra mokytoja, seimo nare, motina... Ne viena tokia zinau...“, – straipsnį „Kai vyras nori vesti prie altoriaus prostitutę” komentuoja Suteneris. Viskas, nuo šiol į seimo nares ir mokytojas žiūrėsime kur kas atidžiau!

Už panašumo atradimą (priminimą)...

1 vieta. „i degela kubilius panasiausias...“, – straipsnį „16 „Simpsonų“ veikėjų antrininkų“ komentuoja Rimvydas. Negalime nesutikti...


Gražaus ir šilto savaitgalio, mielieji! Nenustokite komentuoti!


komentatoriai, Kubilius, linksmi komentarai, TOP savaitės komentarai

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai