Grupės „Without Letters“ naujienos pasiilgusiems gerbėjams

Laikas.lt

Roko ir elektronikos platumas tyrinėjanti grupė „Without Letters“ pristato ilgai ir kruopščiai ruoštą debiutinį mini albumą „Self-titled“. Pristatymo turą atidarys pasirodymas sostinės „Menų spaustuvėje“. Kartu pasirodys svajingą post roko ir džiazo įkvėptą atmosferą kurianti nedažnai koncertuojanti grupė „InSearch“.

Praėjusių metų gruodį vykusio koncertinio turo metu „Without Letters“ grojo visose Baltijos šalių sostinėse, o šiais metais grupė jau surengė privatų vaizdo klipo pristatymo vakarėlį ištikimiausiems gerbėjams ir antrąkart sudalyvavo Talino muzikos savaitėje. Taigi mini albumą pristatantys koncertai Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje bus bene pirmieji vieši grupės pasirodymai Lietuvoje šiais metais.

Praėjusią vasarą jauna grupė spėjo ne tik aplankyti didžiausius Lietuvos festivalius bei pakeliauti po užsienį – pasirodė didžiausiame Baltijos šalių festivalyje „Positivus“. „Without Letters“ iki šiol stebino gerbėjus neturėdami nė vieno albumo, taigi dabar nutarė jiems atsilyginti su kaupu išleisdami debiutinį įrašą ne tik skaitmeniniu bet ir vinilinės plokštelės pavidalu. Ją bus galima įsigyti visoje Lietuvoje iš vinylshop.lt.

Gegužės 7 d. pasirodysiantį mini albumą prodiusavo jaunosios kartos elektroninės muzikos šviesulys Miša Skalskis žinomas kaip 96wrld. Tad grupės gitaristas Adomas teigė nujaučiąs, kad ilgėliau nebuvusius „Without Letters“ koncertuose mini albumo skambesys gali nustebinti: „Pastaruosius porą metų kiek atitolome nuo savo indie ištakų, Mišos prisijungimas įpūtė mums dabartinės elektroninės muzikos garsų, kurie smarkiai skyrėsi nuo to, ką mes buvom įpratę klausyti iki tol.“

„Menų spaustuvėje“ balandžio 23 dieną klausytojai galės pasimėgauti ne tik gyvai atliekama „Without Letters“ bei „InSearch“ muzika, bet taip pat ir vizualinėmis projekcijomis, kurias specialiai renginiui sukūrė Vilniaus klubinės muzikos mėgėjams puikiai pažįstami VJ Suckmafinger ir VJ Realtime Render.
Išgirsti debiutinio „Without Letters“ mini albumo kūrinius ir naują koncertinę programą taip pat galės ir Klaipėdos melomanai balandžio 26 d. „Meatlovers Pub'e“, o kauniečiai gegužės 1 d. „Punto Jazz palėpėje“.

Bilietus į koncertą „Menų Spaustuvėje“ platina „Ticketpro“. Daugiau infomacijos www.ticketpro.lt.

lietuviska muzika, muzika, Without Letters

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai