Now Reading
Feng shui miegamajame – daugiau aistros santykiuose?

Feng shui miegamajame – daugiau aistros santykiuose?

Feng shui miegamajame – daugiau aistros santykiuose?

Tikriausiai visi esame girdėję apie populiariąją, Kinijoje atsiradusią Feng Shui gyvenimo filosofiją, kuria vadovaujantis, gyvenimas bus kupinas harmonijos? Kinijoje gyvenantis seksologas tvirtina, kad propaguodami šią strategiją miegamajame, tai reiškia, pasirinkę atitinkamą baldų išdėstymą, galėsite mėgautis nepakartojamu seksualiniu gyvenimu. Klausiate kaip gi tai padaryti?

Ne veltui pavasaris – atgimimo, atsinaujinimo, problemų sprendimo metas. Todėl nieko nelaukite ir miegamajame išbandykite Fenh Shui, visai nesvarbu, Jūs tuo tikite ar ne, tačiau pabandyti ir į miegamąjį pakviesti aistringą meilės naktį, niekada nebus per vėlu.

Daiktų miškas. Miegamasis – jūsų aistros ir meilės guolis, todėl jis neturėtų būti prikimštas nereikalingų daiktų. Ypatingą dėmesį atkreipkite į kambario centrą, jis turėtų būti tuščias, nes cirkuliuojančiai chi energijai turi būti pakankamai vietos kambaryje.

Prislopintos spalvos. Kol kai kurie iš Jūsų miegamąjį stengiasi pripildyti ryškių spalvų, rinkdamiesi šilkinę, sodriai raudonos ar net juodos spalvos patalynę, sienas taip pat dekoruodami ryškiomis spalvomis – veja aistrą iš miegamojo. Tuo metu kiti, pasirinkę pastelines, raminančias levandų ar kitas spalvas – neprašauna pro šalį, nes šie spalvų tonai gerina nuotaiką, žadina geismą.

Veidrodis griežtai draudžiamas. Nors išeinant iš miegamojo visada malonu pažvelgti į savo atvaizdą, tačiau šio daikto miegamajame vertėtų atsisakyti. Kartais jis gali per daug aktyviai stimuliuoti fizinius kūno procesus.

Tinkamai parinkta lovos vieta. Kai kas nors užsuka apžiūrėti Jūsų miegamojo, tikriausiai mažiausiai norite, kad svečias užsinorėtų įsitaisyti lovoje? Todėl pagrindinę ir svarbiausią miegamojo detalę – lovą, nestatykite priešais duris, kad tik nubudus ir padėjus koją ant žemės, veidu tiesiai nežvelgtumėte į duris. Taip pat venkite ją statyti prieš langą, nes esanti aktyvi chi energija sukelia nesaugumo, nepasitikėjimo jausmą.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Gėlės. Jei norite pagyventi seksualinį gyvenimą, siūloma miegamajame pamerkti šviežių, jei yra galimybė laukinių gėlių puokštę ar pasikabinti stulbinančio kraštovaizdžio paveikslą. Visa tai miegamajame sukurs teigiamą, aistros kupiną energiją.

Miegamojo dekoravimas.
Po lova gyvenanti ir cirkuliuojanti chi energija atsakinga už porų seksualinį potraukį. Kad ir kaip mylite bei gerbiate artimuosius, miegamajame nekabinkite jų nuotraukų – kiekvieną dieną ir naktį prieš akis matydami jų portretus slopinsite geismą. Taip pat nedekoruokite miegamojo pagalvėmis ar pliušiniais žaisliukais.


View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top