Now Reading
Anglijos danguje pasirodė ir dingo nepaaiškinamas juodas žiedas (video)

Anglijos danguje pasirodė ir dingo nepaaiškinamas juodas žiedas (video)

Anglijos danguje pasirodė ir dingo nepaaiškinamas juodas žiedas (video)

Technologijos.lt

Šešiolikmetė Vorvikšyro grafystės (Anglija) gyventoja danguje netikėtai pamatė keistą juodą žiedą. Tris minutes pakybojęs tarp debesų, mįslingasis žiedas staiga pradingo. Merginai visa tai pavyko nufilmuoti. Suglumę meteorologai kategoriškai neigia, kad tai galėtų būti koks nors meteorologinis reiškinys.


Anglijos danguje pasirodė ir dingo nepaaiškinamas juodas žiedas

Juodasis žiedas pakibo virš Leamington Spa miestelio (Anglija). Meteorologai aiškina, kad su orais tai negali būti susiję. Vietos gaisrininkų teigimu, apylinkėse tuo metu nebuvo ir jokių gaisrų. Tad kol kas paaiškinimo, kas gi tas juodasis žiedas, niekas negali.

„Kažkaip netyčia pakėliau akis į dangų ir pagalvojau: „O kas gi čia, po perkūnais?” – prisimena neatpažintą skraidantį objektą pamačiusi ir nufilmavusi 16-metė Georgina Heap. Penktadienio popietę ji su mama žaidė tenisą. – Tas žiedas virš Vorviko rūmų kybojo it debesis, o paskui staiga pradingo. Tai nebuvo paukščių būrys. Tą žiedą kartu stebėjo gal dešimt netoliese buvusių žmonių.”

Labiausiai tikėtina, kad keistasis objektas yra kažkokių dūmų žiedas. Tiesa, kaip jis susidarė, niekas nežino. Kai kurie spėja, kad į juodąjį žiedą galėjo būti susispietę kokie nors vabzdžiai (pavyzdžiui, bitės ar pan.).

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai


View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top