Dėl savo pomėgio žaidimams korėjietis numarino dvejų metukų sūnų

Faceit.lt

Pietų Korėja – tikra žaidėjų šalis. Šios šalies gyventojai taip myli žaidimą StarCraft, kad virtualių kovų transliavimui sukurtas specialus TV kanalas. Tačiau tokia meilė kompiuteriniams žaidimams kartais blogai baigiasi: vieno korėjiečių dvejų metukų sūnus mirė dėl to, kad tėtis buvo per daug pasinėręs į elektronines pramogas, rašo puslapis Kotaku.

22-jų korėjietis gyveno atskirai nuo žmonos, kadangi dėl finansinių sunkumų pastaroji buvo priversta persikelti į gamyklai, kurioje dirbo, priklausantį bendrabutį. Sūnų ji paliko gyventi su tėvu.

Porelė susipažino internete, žaisdami tuos pačius kompiuterinius žaidimus. Tėtis, turėjęs pasirūpinti sūnumi, visiškai neketino mažinti laiko, praleidžiamo prie kompiuterio. Jis namie pasirodydavo kartą per 2–3 dienas, pamaitindavo sūnų ir vėl išeidavo į interneto kavinę arba sauną.

Kovo 7 d. jaunasis korėjietis pastebėjo, kad jo sūnus miręs. Pasirodo, tai nebuvo didelė problema: tėtis išmetė vaiko lavoną į šiukšlių konteinerį, o žmonai pasakė, kad vaikas pas auklę. Visą tą laiką jis toliau žaidė kompiuterinius žaidimus – Sudden Attack ir League of Legends. Sulaikytas jis pripažino savo kaltę.


kompiuteriniai žaidimai, žaidimai

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai