Now Reading
Parodyk vyro kojines – pasakysiu, koks jis

Parodyk vyro kojines – pasakysiu, koks jis

Parodyk vyro kojines – pasakysiu

Alfa.lt

Norite dar vieno būdo, kuris padėtų atskleisti jūsų išrinktojo savybes? Psichologai siūlo atkreipti dėmesį į vyro… kojines! Nesistebėkite, pagal kojines, pasirodo, taip pat galima susidaryti nuomonę apie žmogaus charakterį ir netgi kai kuriuos įpročius.

Jūsų vyriškis mėgsta taškuotas, languotas ir rombo figūromis margintas ryškių spalvų kojines? Galime jums pavydėti, kadangi jis, greičiausiai, yra įdomi asmenybė, kompanijos siela, kompleksų neturintis ir lengvai bendraujantis žmogus. Jis lengvai randa kalbą su merginomis, nuo jo alpsta moterys kolegės, kaimynės, jūsų mama ir netgi jos draugės. Su juo taip lengva ir įdomu bendrauti, tik… tapti ta jo vienintele ir nepakartojama moterimi yra labai sunku.

Labai retai, bet visgi galima sutikti vyrų, kurie nešioja infantilias vaikiškas kojines su drugeliais, drambliukais ir kitokiais žvėreliais ar žaisliukais. Yra du variantai: arba tai mamytės sūnelis, kuriam mama iki šiol perka kojines ir kitus drabužius, arba buvusi žmona, kuri niekaip negali „atsirišti“ nuo infantilaus vyro. Arba tai vyras, kuriam paprasčiausiai nusispjaut į savo išvaizdą ir jis užsidės bet kurias kojines, tuo metu jam papuolusias po ranka. Pagalvokite: jei jis rūpinimąsi savo išvaizda patiki bet kam, ar vėliau ant jūsų pečių nenukris kitos jo problemos?

Vyras, kuris dėvi sportines kojines, greičiausiai, labai myli save ir skiria sau daug dėmesio – sveikatai, išvaizdai ir sportui. Jo puiki figūra, jis pareigingas, labai savimi didžiuojasi ir stengiasi demonstruoti visus savo gabumus. Todėl būkite ramios: meilėje jis taip pat stengsis būti geriausias.

Juodas vienspalves kojines renkasi tikri konservatoriai. Bet atkreipkite dėmesį į vieną detalę: jei kojinės gerokai nudėvėtos, tai vyras tiesiog nusipirko pirmas pasitaikiusias ir nusiima jas tik tada, kai reikia išskalbti. O štai jei kojinės naujos, vadinasi, jis skiria dėmesio savo įvaizdžiui. Svarbu, kad juodos kojinės būtų prie tam tikrų batų. Taisyklė žinoma: kojinės turi atitikti batų spalvą ar atspalvius. Jei jūsų išrinktasis prie juodų kojinių avi baltus batus, būkite tikra: jis reto kalibro tinginys ir suskretėlis, nemėgstantis švaros ir išvis labai retai keičiantis kojines.

Jei jūsų vyriškis, nusiėmęs kojines, išmėto jas po visus kambarius, tai jis arba suskretėlis, kuriam jums teks skirti didelę dalį savo laiko, kol išmokysite jį tvarkos, arba jūsų mylimasis – žmogus išsiblaškęs ir neatidus, galintis užsidėti skirtingų spalvų kojines ir net to nepastebėti.

Yra vyrų, kurie nusiėmę kojines suriša jas į mazgą ir pasideda jas į slaptas savo vieteles. Tai – uždari ir atsargūs žmonės. Bet užtai jie labai nuoseklūs ir visada ką pradėję padaro iki galo. Tokie vyrai labai atidūs ir nemėgsta švaistyti laiko veltui.

Jūsų mylimasis avi išlygintas kojines? Arba to jį išmokė mama, kurios jis iki šiol klauso, arba jums pasitaikė pedantas, kuris begalę laiko iššvaisto netvarkos paieškoms ir sutvarkymui.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

O vyrams su skylėtomis kojinėmis aiškiais trūksta moteriškos meilės ir šilumos. Jei imsite jį globoti, jis tiek apsidžiaugs parodytu dėmesiu, kad bus pasiruošęs nešioti jus ant rankų.

Ir dar kažkodėl vyrai labai nemėgsta, kai jiems dovanoja kojines. Atminkite tai ir į visus kojinių vertinimus pažiūrėkite su humoru.


View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top