Now Reading
Žmogžudžiai, kuriuos išdavė „Google“ paieška (foto)

Žmogžudžiai, kuriuos išdavė „Google“ paieška (foto)

Žmogžudžiai

Laikas.lt
Pagal Oddee.com

Jei galvojate, jog tai, ką „gūglinate“ savo kompiuteriuose, išliks tik tarp jūsų, galvokite dar kartą. Ypač, jeigu rengiatės kažkam padaryti galą… Šie keli žmogžudžiai, prieš susidorodami su savo aukomis arba ką tik po nusikaltimo, nusprendė informacijos paieškoti internete – jų „Google“ paieškoje įrašytos frazės teisme tapo vienu iš lemiamų įkalčių.

Vyras, kuris nužudė savo žmoną po to, kai „Google“ paklausė, ar verta tai daryti. Davidas  Connaughtonas, 2013-ųjų rugpjūtį sužinojęs, jog žmona nori jį palikti, negalėjo su tuo susitaikyti, todėl nužudė ją ir po to pakėlė ranką prieš save. Policijos pareigūnai Davido „Google“ paieškoje rado frazę „Jei kažkas tave veda iš proto, ar verta juos nužudyti?“.
 

Vyras, kuris internete ieškojo vidutinės bausmės už žmogžudystę po to, kai nužudė moterį. Vincentas Tabakas, nužudęs Joanną Yeates, ne tik smalsavo, kokia bausmė jam gresia, bet ir ieškojo, kaip nuvažiuoti iki tos vietos, kur 2010-ųjų Kalėdų rytą buvo rastas moters kūnas.
 

Moteris, kuri „gūglino“ „Kaip įvykdyti žmogžudystę“ 10 dienų iki atimant gyvybę savo vyrui. Nežinia, ar internete radusi šį atsakymą, sesele dirbanti Melanie McGuire apsvaigino sutuoktinį pasimatymų narkotiku, nušovė naujai įsigytu ginklu, sukapojo kūną į gabalus, sudėjo juos į tris lagaminus ir išmetė į ežerą.
 

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Vyras, kuris ieškojo, kaip nusukti sprandą, prieš nužudant savo žmoną. Robertas Petrickas taip pat „gūglino“ to ežero, kuriame buvo rastas jo sutuoktinės Janine kūnas, gylį, vos keturios dienos prieš tai, kai policijai pranešė apie jos dingimą.
 

Suokalbininkės, prieš žmogžudystę „Google“ paieškoje įvedusios „Kaip nužudyti merginą“, o vėliau sms žinutėmis bei „Facebook’e“ diskutavusios, ką daryti su kūnu. Amerikietės James Ayers ir Nicole Okrzesik iš pradžių narkotikais apsvaigino savo 19-metę draugę Julianą Mensch, tada ją apvogė ir galiausiai nužudė.
 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top