Now Reading
Įdomūs faktai apie moteriškąjį orgazmą

Įdomūs faktai apie moteriškąjį orgazmą

Įdomūs faktai apie moteriškąjį orgazmą

Suaugusiems.lt

Moteriškasis orgazmas – paslaptingas, daugiau klausimų keliantis, nei atsakymų pateikiantis reiškinys, apgaubtas mitais bei keisčiausiais pasakojimais. Ne paslaptis, kad moterys kitaip negu vyrai, vienų lytinių santykių metu gali patirti keletą orgazmų, dar kitaip vadinamu multiorgazmu, žinoma, jei partneris pasistengs ir sugebės mylimajai juos suteikti. Tačiau vargu ar visi faktai apie moteriškąjį orgazmą Jums žinomi. Todėl pateikiame Jums keletą įdomių faktų apie šį reiškinį, kad praplėstumėte žinias ir patenkintumėte smalsumą.

1. Gali pasirodyti keista, tačiau tai gryna tiesa. Moterys kitaip negu vyrai, gali patirti ne tik vaginalinį, klitorinį ar g taško orgazmą, tačiau taip pat ir protinį, nesvarbu kaip tai atrodytų keista, tačiau tai tiesa. Galvokite apie dalykus, kurie Jus judina, įjunkite vaizduotę, pasitelkite seksualines fantazijas ir viso to pabaigoje – malonumas neabejotinai aplankys Jus.

2. Kuo daugiau triukšmo – tuo intensyvesnis orgazmas laukia Jūsų. Todėl kitų lytinių santykių metu netramdykite savęs ir dejuokite, rėkite iš visos gerklės lyg tai būtų paskutiniai lytiniai santykiai Jūsų gyvenime. Juk kiekviena akimirka reikia džiaugtis taip lyg ji būtų paskutinė.

3. Slopina skausmą. Tai puikus, nereceptinis, papildomų išlaidų nereikalaujantis būdas, numalšinsiantis galvos ar pilvo skausmus. Todėl vos tik pajusite, kad jus užklumpa skausmas, nepulkite griebtis aspirino tabletės, verčiau meiliai žvilgtelėkite į mylimąjį ir pasimėgaukite vienas kitam skiriamu dėmesiu.

4. Orgazmą sukelia ne tik lytinis aktas. Nepamirštamą malonumą moteris patirti gali vien dėl krūtinės, o ypač intensyvios spenelių stimuliacijos. Aistringų bučinių pamiršti taip pat nereikėtų, jie yra ne ką mažesnis aistros bei intymumo šaltinis.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

5. Paprastai pasitenkinimo bei malonumo banga kūną užlieja labai trumpam laikui, vos 20-iai sekundžių. Tačiau net dėl visai mažytės malonumo bangos stengtis tikrai verta.
 


View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top