Kaip pasidažiusios moterys patinka M. Jampolskiui, R. Mackevičiui ir kt. žymiems vyrams

Laikas.lt

Kai kurie psichologai tvirtina, kad moterys dažosi pirmiausia dėl kitų moterų, t. y. dėl potencialių konkurenčių reakcijos ir net statuso tarp jų. Vis dėlto tikinčioms, kad dažomasi dėl vyrų ir sukančioms galvas, kaip atkreipti stipriosios lyties dėmesį – žinomų šalies vyrų apklausa. Kaip pasidažiusi moters jiems yra graži?

Aktorius Marius Jampolskis

Matyt, apie teatro grimą galėčiau pasakyti daugiau nei apie moterišką makiažą. Niekaip nesuprantu, ką jos veikia pusantros valandos prie veidrodžio... Jei rimtai, man gražu tada, kai moters makiažą galima nusakyti vienu žodžiu – subtilu. Nieko prieš neturiu nei dėl natūralaus grožio, nei dėl ryškaus makiažo. Svarbiausia, kad viskas nebūtų ryšku vienu metu.

Aktorius Leonardas Pobedonoscevas

Aš pasisakau už minimalų makiažą, kuris labiausiai tinka mano žmonai Ievai. Ir aš pažįstu tikrai nemažai moterų, kurios puikiai atrodo apskritai be jokio makiažo, nors sutinku, kad taip gamta yra apdovanojusi ne visas. Tikrai nepasakysiu, kas man gražu – ar kai padažytos akys, ar kai lūpos. Atsiprašau, bet aš nesu iš tų vyrų, kurie pastebėtų vos vos patrumpinus kirpčiukus ar subtilų žaidimą plaukų atspalviais. Ir nesuprantu, kodėl dėl to reikia nesikalbėti savaitę... Man, kad aš pastebėčiau pokytį, moteris plaukus turi pasitrumpinti bent jau per pusę.

„Radistas“ Rolandas Mackevičius

Man makiažas gražus tada, kai neprimena Helovino. Ir kai oda skaisti ir lygi, o ne storu pudros sluoksniu užtepti spuogai – it kalneliai. Gražiausias makiažas, kokiu mane pakerėjo ir mano žmona Ieva, yra minimalus, natūralus, švelnus. Man patinka, kai moteris šiek tiek paryškina akis ir blakstienas, o lūpos būna padažytos blizgesiu ir atrodo kaip prisirpusios uogos. Grįždamas namo iš svetur, labai dažnai savo žmonai parvežu blakstienų tušą – esu atradęs, koks jai patinka. Kaip ir daugumai vyrų, man patinka dovanoti praktiškas dovanas.

Dainininkas Maksas Melmanas

Kaip pasidažiusi moteris man atrodo graži? Lyg ir paprastas klausimas, bet tikrai ne vyrui. Manau, makiažas, kaip ir visa kita, turi būti laiku ir vietoje. Tikrai kelia šypseną, kai moteris į darbą eina ar šiaip kokių dienos reikaliukų išsiruošia su vakariniu makiažu. Apskritai makiažo gali ir visai nebūti, jo gali būti šiek tiek arba daug – svarbu, kad su skoniu. Be to, įtariu, kad skirtingoms moterims yra gražu labai skirtingas dažų kiekis... Šiaip man visada gražu, kai moteris būna pasidažiusi blakstienas. Mano žmonai Evai tai labai tinka.

Kaip pasidaryti natūralų, šią vasarą madingą makiažą skaitykite čia.

makiažo tendencijos, natūralus makiažas, žymūs lietuvos vyrai

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai