Now Reading
Birželio mėnesio horoskopas 12-ai Zodiako ženklų

Birželio mėnesio horoskopas 12-ai Zodiako ženklų

Birželio mėnesio horoskopas 12-ai Zodiako ženklų

Vasaros pradžia bus palanki visiems Zodiako ženklams, kurie pradės naujus darbus, užsiims mokslais, kurs ilgalaikius projektus. Ypač gerai seksis tiems, kurių profesinė veikla susijusi su komercija ir finansais. Santykiuose su priešinga lytimi žmonės bus labiau linkę į apgavystes, todėl naujas pažintis užmegzti patartina labai atsargiai.

AVINAS (03.21–04.20)

Vasaros pradžioje Avinui patartina užsiimti problemomis, kurių prisikaupė paskutiniuoju metu. Birželio mėnesį jo laukia daug susitikimų ir įvairių derybų. Bendra jo reikalų situacija pagerės, nors per anksti atsipalaiduoti neverta. Mėnesio pabaigoje jis galės atsikvėpti ramiau.

Birželio mėnesį Avinas bus linkęs į neplanuotas ir nepateisinamas išlaidas. Žvaigždės jam pataria nebūti išlaidžiam, sukauptos lėšos gali praversti kiek vėliau.

Visus klausimus, susijusius su priešinga lytimi ir santykiais su ja, Avinas nustums į paskutinę vietą. Jam paprasčiausiai neliks laiko naujoms pažintims ir romantiškiems pasimatymams. Jį erzins net bandymai įtraukti į meilės intrigas. Tik išsprendęs savo pagrindines problemas, jis galės atsikvėpti ir nukreipti žvilgsnį į priešingą lytį. Itališkų aistrų nebus, bet romantiška nuotaika atsiras.

JAUTIS (04.21–05.20)

Birželio mėnesį Jautis jausis kaip niekada gerai. Jis nestokos gerų idėjų ir užkrės kitus savo entuziazmu. Šis mėnuo Jaučiui bus palankus pradėti bet kokius naujus darbus ar užsiėmimus. Jis bus patenkintas ir pasitikintis savimi. Aplinkiniai žmonės netruks tai pastebės ir ims linkti prie jo, laikyti jį lyderiu.

Birželio mėnesį Jautis pagaliau galės skinti savo ilgalaikių pastangų vaisius, ypač iš profesinės veiklos. Tai bus palankus metas kurti rimtus ateities planus.

O santykių su priešinga lytimi sferoje viskas klostysis ne taip sklandžiai, kaip jis norėtų. Įsitikinęs savo unikalumu ir patrauklumu, Jautis gali pradėti elgtis per daug arogantiškai, grubiai ar įžūliai. Žinoma, kad partneris ir gerbėjai nesižavės tokiu jo elgesiu.

Vieniši jaučiai gali tikėtis trumpalaikių meilės nuotykių, bet nieko daugiau, jei nepasistengs būti dėmesingi ir jautresni kitiems.

DVYNIAI (05.21–06.21)

Birželio mėnesį Dvyniai bus nusiteikę meilės pergalėms. Jų nuotaika bus romantiška, o prigimtinis žavesys neleis likti nepastebėtiems. Tačiau žvaigždės įspėja juos, kad sėkmė meilės fronte jų lauks tik tuo atveju, jeigu jie viską darys ramiai ir be karštligiško skubėjimo. Deja, birželio mėnesį Dvyniai negalės girtis neišsenkama energija, todėl jiems verta patausoti jėgas ir nešvaistyti energijos bergždžiai.

Dvyniams reikėtų birželio mėnesį daugiau ilsėtis ir skirti laiko sau. Bet per daug mėgautis poilsiu irgi neverta, nes gali greitai patekti į tokią situaciją, kai visi svarbūs klausimai bus sprendžiami be jų.

Susituokusiems Dvyniams birželis bus sudėtingas mėnuo. Likimas suteiks išbandymų ir tikrins jų santuokos tvirtumą. Veikiausiai Dvynių partneriui bus reikalinga jų pagalba ir palaikymas. Nuo to, kaip jie sugebės parodyti partneriui savo kantrybę, toleranciją ir dėmesį, priklausys jų tolesni šeiminiai santykiai. Kad išsaugotų santuoką, jiems tikriausiai teks atsisakyti savo interesų partnerio naudai.

Finansiniuose reikaluose žvaigždės taip pat pataria būti Dvyniams atsargesniems. Geriau jiems iš anksto tiksliai nustatyti, kiek gali išleisti pinigų ir kiek derėtų pataupyti, kad vėliau neatsidurtų sunkioje finansinėje padėtyje.

VĖŽYS (06.22–07.22)

Vasaros pradžia Vėžiui bus susitaikymo ir ramybės metas. Jis galės išsiaiškinti savo troškimus ir protingai paskirstyti prioritetus. Daugumai aplinkinių žmonių prireiks jo pagalbos. Jis taps reikalingu ir nepakeičiamu žmogumi sprendžiant svarbius klausimus, o tai sustiprins jo pasitikėjimą savimi ir paskatins siekti naujų aukštumų.

Didelė sėkmė Vėžio laukia ir profesinėje srityje. Jis galės įgyvendinti savo idėjas, įdiegti naujus patobulinimus, o tai nulems jo materialinės padėties pagerėjimą ateityje.

Mėnesio pabaigoje Vėžio gyvenime prasidės permainos. Veikiausiai tas permainas įneš žmogus, su kuriuo jam teks pakovoti dėl savo vietos po saule. Kadangi varžovas nebus silpnas, tai pastangų sėkmei pasiekti teks padėti nemažai. Apskritai viskas Vėžiui išeis tik į gera. Visi pokyčiai santykiuose su žmonėmis pasirodys buvę naudingi.

LIŪTAS (07.23–08.23)

Pirmą vasaros mėnesį Liūtas bus pakilios nuotaikos ir spinduliuos optimizmą. Ir nėra ko stebėtis – juk jo laukia teigiami pokyčiai įvairiose gyvenimo sferose. Dvasinių ir fizinių jėgų jam netrūks.

Svarbiausia bus nepraleisti palankių momentų, kuriuos jam suteiks likimas, ir teisingai įvertinti savo galimybes.

Darbinėje veikloje Liūtui teks gerokai paplušėti, kol įrodys sau ir aplinkiniams, kad yra kompetentingas ir geras specialistas. Tai padės jam pašalinti konkurentus iš savo kelio ir įgauti daugiau pasitikėjimo savo jėgomis.

Žvaigždės laimins Liūtą ir meilės santykių srityje. Jis skleis nepaprastą žavesį. Priešinga lytis tiesiog negalės atsispirti Liūto kerams.

Birželio mėnesį Liūto laukia daug romantinių ir dalykinių susitikimų. Jeigu jis yra įsivėlęs į kokios nors nepalankios širdies užkariavimo procesą, tai gali būti tikras, kad birželio mėnesį jam tai pavyks.

Susituokusiam Liūtui birželio mėnesį grės rizika pajusti tam tikrą partnerio atšalimą. Jam gali kilti negerų įtarimų arba atrodyti, kad jų santykiai jau išsisėmė. Tačiau žvaigždės nepataria Liūtui skubėti su išvadomis ir žengti kokių nors neapgalvotų žingsnių, kitaip gali visam laikui prarasti partnerį ir labai kentėti dėl to.

MERGELĖ (08.24–09.23)

Birželio mėnesį su Mergele vyks jai visiškai nebūdingi dalykai. Visada racionali, apsvarstanti ir veikianti pagal iš anksto parengtą planą Mergelė ims elgtis impulsyviai ir spontaniškai. Aplinkiniai žmonės stebėsis ir bus priblokšti tokio elgesio. Tačiau jos tai netrikdys.

Vasaros pradžioje Mergelė mėgausis savo nauja nerūpestinga būsena, tuo lengvumu, kurio anksčiau nebuvo patyrusi. Žinoma, tai visai nereiškia, kad Mergelė paleis savieigai savo profesinę veiklą. Tiesiog kartais ji sugebės atsitraukti ir nukreipti dėmesį į mažiau reikšmingus, bet gerokai malonesnius dalykus.

Apskritai birželio mėnesį Mergelei teks patirti daug stresinių situacijų, kurios neišves jos iš pusiausvyros, tik suteiks daugiau pasitikėjimo savimi.

Birželį Mergelė bus priversta apsispręsti dėl savo santykių su priešinga lytimi. Jai reikės nubrėžti aiškų brūkšnį tarp tokių sąvokų kaip „meilė“ ir „draugystė“. Kitaip jai kils pavojus likti ir be vieno, ir be kito dalyko. Mergelei būtina nuoširdžiai ir atvirai pasikalbėti su prie jos linkstančiais priešingos lyties atstovais ir nuspęsti, ar jai reikalingi tokie santykiai ir ar jie gali turėti ateitį. Pokalbis turi būti korektiškas, be priekaištų ir užgauliojimų. Kada nors jai gali prireikti to žmogaus palaikymo ir pagalbos.

SVARSTYKLĖS (09.24–10.23)

Vasaros pradžioje visos Svarstyklių mintys suksis tik apie meilės pobūdžio išgyvenimus. Jos pajus potraukį nuotykiams, trumpalaikiam flirtui, romantiškiems pasimatymams. Tačiau jos išsaugos šaltą protą ir mąstys gana blaiviai, iš tolo atskirs bet kokį pataikavimą ir nenuoširdumą. Be to, Svarstyklės norės kuo skubiau išsiaiškinti santykius ir sustatyti viską į savo vietas.

Birželio mėnesį Svarstyklės bus labai atsargios ir nepatiklios bendraudamos su aplinkiniais, įtarinės klastą ir apgaules. Tai vyks todėl, kad jos pajaus nenumaldomą norą išsiaiškinti savo ankstesnių nesėkmių priežastis. Žinoma, toks Svarstyklių elgesys ir nepatiklumas labai skaudins žmones, kurie iš tikrųjų nuoširdžiai linki joms gero, ir dėl to gali nutrūkti jų santykiai.

Šiokios tokios sumaišties į Svarstyklių kruopščiai iš anksto suplanuotą artimiausią ateitį įneš nenumatytos situacijos ir labai netikėtos žinios. Kaip toliau klostysis įvykiai, priklausys nuo pačių jų ir sugebėjimo prisitaikyti prie sudėtingų aplinkybių.

SKORPIONAS (10.24–11.22)

Pirmas vasaros mėnuo Skorpionui bus labai reikšmingas. Jis bus priverstas peržiūrėti savo gyvenimo vertybes ir galės nustatyti, kas iš tikrųjų svarbiausia ir kam reikia teikti pirmenybę.

Pirmiausia permainos palies Skorpiono santykius su žmonėmis iš artimiausios jo aplinkos. Žinoma, svarbiausi bus pokyčiai santykiuose su partneriu, išrinktuoju arba šeimos nariais.

Dalykiniuose ir darbiniuose ryšiuose taip pat įvyks nedidelių pokyčių, kurie Skorpionui pasirodys sveikintini ir suteiks jam entuziazmo. Jis pajus savyje naujų jėgų antplūdį. Bet koks darbas jam bus įveikiamas. Skorpionas su džiaugsmu sieks naujų žinių, patirties ir daryti po kelis darbus vienu metu, stebindamas savo aktyvumu aplinkinius.

Meilės sferoje Skorpionas galės pereiti į naują santykių lygį su savo išrinktuoju. Jų bendravime atsiras daugiau pasitikėjimo. Deja, dėl to Skorpionui ne kartą teks atsižadėti savo interesų ir leistis į kompromisus, kas jam anksčiau nebuvo būdinga.

Profesinėje veikloje birželio mėnesį Skorpiono laukia tam tikri nusivylimai, kurie bus susiję su nepakankamu jo darbų įvertinimu ir per menku atlyginimu. Mėnesio pabaigoje jis sulauks netikėtų žinių, kurios nebus per daug džiuginančio pobūdžio.

ŠAULYS (11.23–12.21)

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Vasaros pradžia privers Šaulį tapti švelnesniu, kantresniu, tolerantiškesniu žmonėms. Jis stengsis padėti kitiems ir pats jausti dėl to pasitenkinimą savimi. Žinoma, jo artimieji įvertins tokius pokyčius ir jausis be galo dėkingi.

Deja, tokie mielaširdystės priepuoliai neatneš Šauliui sėkmės jo profesinėje veikloje, kur vyksta konkurencinė kova arba kova už būvį. Verslo partneriai ims įžūliai naudotis jo gerumu, o konkurentai suaktyvins savo puolimus. Jei Šaulys atsitokės, liausis stengtis visiems įtikti ir patikti, tai mėnesio pabaigoje atgaus pagarbą ir savo autoritetą kolektyve.

Meilės santykių sferoje birželio mėnesį Šauliui viskas apsivers aukštyn kojomis. Bus didelė tikimybė sutikti žmogų, kurį norės matyti šalia visą likusį gyvenimą.

Susituokę Šauliai galės pagaliau suvokti, ko vertas jų partneris ir koks jis brangus ar… nekenčiamas, ir žengti atitinkamus žingsnius.

Mėnesio pabaigoje Šaulys patirs materialinių problemų, todėl žvaigždės primygtinai įspėja kruopščiau skirstyti išlaidas ir pataupyti.

OŽIARAGIS (12.22–01.20)

Birželio mėnesį pirmame plane bus Ožiaragio asmeninės problemos ir išgyvenimai. Jis bus susikoncentravęs į save ir nusiteikęs tik į savo troškimų ir poreikių tenkinimą.

Priešingos lyties atstovams Ožiaragis atrodys nepaprastai patrauklus, todėl trumpalaikiai ryšiai keis vienas kitą. Jam nieko nereikš suvilioti patikusį žmogų ir netrukus pamesti jį. Tokios lengvabūdiškos ir žaismingos nuotaikos Ožiaragis bus visą mėnesį, tačiau žvaigždės pataria jam elgtis šiek tiek rimčiau. Kitaip jis neišvengs nemalonių pasekmių.

Profesinėje veikloje birželio mėnesį Skorpiono laukia tam tikri nusivylimai, kurie bus susiję su nepakankamu jo darbų įvertinimu ir per menku atlyginimu. Mėnesio pabaigoje jis sulauks netikėtų žinių, kurios nebus per daug džiuginančio pobūdžio.

Birželio mėnesį Ožiaragiui pasitaikys galimybė gerai pailsėti ir pasilinksminti. Nereikėtų jos praleisti, nors greičiausiai Ožiaragiui teks perkelti planuotas atostogas vėlesniam laikui dėl neišspręstų problemų darbe. Jeigu visi sunkumai bus laiku pašalinti ir jo kolegos sutiks jį pavaduoti, tai jis galės ramia sąžine išvykti atostogų ir atsiduoti malonumams.

VANDENIS (01.21–02.19)

Pirmas vasaros mėnuo Vandeniui nebus lengvas. Jam teks visa galva pasinerti į naminius rūpesčius. Nusiminti neverta, nes viskas turi savų pliusų: jis galės daugiau laiko praleisti su savo šeima ir artimaisiais. Birželis bus nepaprastai palankus Vandeniui užsiimti buto remontu, sodybos gražinimu ar bent savo įvaizdžio keitimu. Jis galės pademonstruoti savo kūrybingumą, įgyvendinti daug puikių idėjų ir pagerinti gyvenimo sąlygas sau ir artimiesiems.

Birželio mėnesį Vandenis bus labai jautrus kitų nuomonei apie save, skausmingai priims bet kokią kritiką. Jam labai reikės pagyrimų ir pripažinimo. Dėl tokio įtarumo ir žaismingumo stokos santykiai su priešingos lyties atstovais šį mėnesį bus permainingi.

Šiokių tokių nemalonumų gali pasitaikyti ir jo darbe. Jie kils dėl tokių dalykų, kuriems Vandenis anksčiau neskyrė deramo dėmesio ar kuriuos ignoravo kaip nereikšmingus. Problemų sprendimas pareikalaus daug jėgų, todėl patartina taupyti energiją, rūpintis savo sveikata ir reguliariai ilsėtis.

ŽUVYS (02.20–03.20)

Birželio mėnuo Žuvims bus prasiveržimo metas visais atžvilgiais. Pagaliau joms viskas pradės klostytis taip, kaip troško. Aplinkiniai bus linkę atidžiau įsiklausyti į jų nuomonę. Visus pradėtus darbus pavyks sėkmingai užbaigti. Žuvys atskleis savo kūrybinę prigimtį, bus labai originalios ir turės daug gerų idėjų. Seksis daryti gerą įspūdį kolegoms, ir ne tik toms Žuvims, kurios dirba kūrybinį darbą, bet ir visų kitų profesijų atstovėms.

Birželio mėnesį Žuvims gerai seksis ir meilės santykiuose. Susituokusios Žuvys sugebės sureguliuoti anksčiau kilusius konfliktus šeimoje ir pagerinti santykius su savo antrąja puse, išspręsti visus ginčytinus klausimus. Sutuoktinių santykiai taps šiltesni, atsiras daugiau pasitikėjimo vienas kitu.

Vienišos Žuvys turės gerų šansų sutikti savo svajonių partnerį. Galbūt rimti ryšiai užsimegs ne iš karto, nes Žuvims reikia laiko prisitaikyti ir apsiprasti, bet tie santykiai vėliau galės sutvirtėti ir tapti ilgalaikiai.


View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top