Now Reading
10 frazių, kurias sako neištikimi vyrai

10 frazių, kurias sako neištikimi vyrai

10 frazių

Žinoma, geriausia būtų, kad vyrai niekada nesuktų į kairę. Deja, nuo to nėra apsaugota nė viena moteris. Aptarsime 10 frazių, kurias moterims sako neištikimi vyrai, bandydami nuslėpti savo niekšišką poelgį arba pasiteisinti, kai juos jau pričiupo. Jei jūsų vyras dažnai sako ką nors panašaus, tai nereiškia, kad jis jums neištikimas, tačiau verta suklusti.

Jei jūsų santykiai prasti, jūs mažai bendraujate, esate nutolę ir jis sako jums panašias frazes, verta susirūpinti, ar jis jums yra ištikimas. Tačiau, jei jūsų santykiai puikūs, bet gyvenimo draugas kartais užsibūna ilgiau darbe, galbūt jis tikrai tiesiog turi daugiau darbo. Jei vis dėlto įsitikinote, kad jis buvo jums neištikimas, gerai pagalvokite, ar verta jam atleisti. Juk jei jis jus išdavė vieną kartą, greičiausiai išduos ir kitą kartą.

1. „Ji man tik draugė“. Jei pastebėjote, kad jis telefonu šnekasi su kokia nors moterimi, o kai jis padeda ragelį ir jūs paklausiate, kas ji tokia, jis atsako, kad ji tik jo draugė. Jis niekada apie ją nebuvo užsiminę, jūs niekada jos nesate mačiusi. Žinoma, kad ne, nes ji ne jo draugė.

2. „Gerbk mano privatumą ir neliesk mano telefono“. Taip, vyrams nepatinka, kai moterys juos šnipinėja ir nuolat tikrina. Tačiau jei jis neturi ką slėpti, jam nebūtina iš anksto jūsų įspėti, kad nedrįstumėte liesti jo telefono. Galiausiai jei esate jo draugė, turite teisę pasiskolinti jo telefoną, jei netikėtai baigėsi jūsų sąskaita, o jums būtinai reikia paskambinti. Taigi kodėl jam taip svarbu, kad jūs neliestumėte jo telefono? Nes galbūt jis bijo, kad perskaitysite žinutes, kuriuos jam rašė kita moteris, o gal net aptiksite jos nuotraukų.

3. „Tu esi man neištikima, ar ne?“ Taip, vyrai, kurie yra neištikimi, dažnai apkaltina savo partnerę neištikimybe. Kodėl jie taip elgiasi? Tokie vyrai dažnai galvoja, kad jei jie gali būti neištikimi, tai kodėl to negali padaryti ir jų partnerė.

4. „Aš pats išsiskalbsiu savo drabužius“. Išgirdusi šią frazę galite pamanyti, kad jis tiesiog labai geras ir nori jums padėti buityje. Deja, nebūtinai yra taip. Galbūt jis tai daro todėl, kad nori paslėpti „neaiškias dėmes“ ant savo kelnių, lūpdažio likučius ant marškinių, moteriškų kvepalų kvapą ir kitus panašius įrodymus.

5. „Turiu labai daug darbo, tad pasiliksiu darbe ilgiau“. Jei staiga jo darbe labai padaugėjo darbo ir tapo įprasta, kad jis nebegrįžta laiku namo, susirūpinkite. Greičiausiai jis pasilieka tikrai ne darbe.

6. „Tu nesi pakankamai gera“. Jei jūs jį pričiupote, jis, žinoma, ieškos pasiteisinimų. Tačiau jis niekada nepripažins, kad tai jo problema. Jo nuomone, jam tikrai nebūtų reikėję eiti į kairę, jei jis jus mylėtų ir manytų, kad esate jam pakankamai gera. Svarbiausia tuo nepatikėti. Patikėkite, jūs daugiau nei pakankamai gera.

7. „Aš vis dar tave myliu ir noriu būti su tavimi“. Kai klausysitės šių žodžių ir jo gailėsitės, prisiminkite, kad žodį „myliu“ jis sakė ir kitai moteriai. Vyrai, kurie linkę į neištikimybę, dažnai manipuliuoja moterimis. Jis jums sakys, kad pasirinko jus, tačiau neskubėkite juo patikėti. Deja, tokie vyrai dažniausiai negali apsispręsti ir pasirinkti vienos moters. Jei jis išsiskyrė su kita moterimi, greičiausiai tik todėl, kad ji jį paliko. Ar tikrai norite būti „atsarginis variantas“?

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

8. „Aš nenorėjau tavęs įskaudinti“. Na, galbūt šiuo atveju jis teisus, nes kai jis užmezgė pažintį su kita moterimi, greičiausiai negalvojo apie tai, kad tai daro tik todėl, kad jus įskaudintų. Jis tiesiog pasielgė savanaudiškai ir negalvojo apie tai, kaip jausitės jūs.

9. „Aš nenoriu tavęs prarasti“. Bandydamas bet kokia kaina išsaugoti ryšį su jumis, jis gali leptelti, kad nenori jūsų prarasti. Tačiau juk jis pradėdamas santykius su kita moterimi negalėjo tikėtis, kad jūsų nepraras. Nepamirškite, kad jei būna pirmas kartas, bus ir antras.

10. „Ji man nieko nereiškia“. Galbūt jis ir nenorėjo užmegzti artimo emocinio ryšio su ja, tačiau po kelių pasimatymų ir naktų emocinis ryšys dažniausiai užsimezga. Taigi jis meluoja, kad ji nieko jam nereiškia.


View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top