Nauja pramoga Lietuvoje – žmonės bus užrakinami kambaryje

Vilniuje startuoja nauja pramoga galvosūkių ir adrenalino mėgėjams. Pasaulyje ypatingo populiarumo sulaukęs galvosūkių žaidimas nuo rugpjūčio 1 d. bus prieinamas ir lietuviams. Lankytojai užrakinami specialiai įrengtame nuotykių kambaryje, iš kurio per 45 minutes, spręsdami galvosūkius ir užduotis, gali išsilaisvinti.

„Jei kambario neįveiksite per 45 min. – galėsite sugrįžti ir pabandyti dar kartą“, – pasakoja vienas iš projekto bendraautorių Modestas Stumbrys. 

Lankytojai galės jėgas išbandyti KGB tematikos kambaryje, kuriame teks panaudoti senuosius tyrimo metodus ir susipažinti su pabėgimo planavimu. Kambarys įrengtas Vilniaus Taksi parke, kurį autoriai pasirinko šiam projektui. Ateityje projekto autoriai lankytojams pasiūlys erdvėlaivio ir piratų kambarius, kurie bus skirti pažengusiems galvosūkių mėgėjams ir šeimoms su vaikais.

Anglijoje ši pramoga tarp vietinių ir turistų tapo populiaresnė nei Londono apžvalgos ratas. „Tai geriau nei kinas, nes jautiesi lyg pats jame dalyvautum“, – atsiliepia išbandžiusieji pramogą.

Daugiau informacijos: www.breakroom.lt

breakroom, galvosūkiai, galvosūkių žaidimas, modestas stumbrys, žaidimas

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai