Singapūre EP išleidęs Deep Shoq užkariauja naujas teritorijas

Laikas.lt

Besibaigiant pirmajam vasaros mėnesiui pasirodė naujas lietuvių elektroninės muzikos prodiuserio Deep Shoq mini albumas (EP) „Arrows“. Šešių kūrinių darbą išleido Singapūre įsikūrusi sparčiai populiarėjanti elektroninės muzikos leidykla „Darker Than Wax“.

Tai – pirmasis vilniečio albumas, kurį išleido užsienio įrašų leidybs kompanija. Šiame EP Deep Shoq slapyvardžiu žinomas Donatas Rinkevičius pateikė šešis naujausius savo kūrinius, kuriuose švelnios ir atmosferinės judraus ritmo bass muzikos fone subtiliai įpinti ir nostalgiški ritmenbliuzo atlikėjų vokalai.

Muzikos mokslus baigusio Deep Shoq kuriamas stilius puikiai atspindi šiuolaikinės elektroninės muzikos tendencijas. Jo kūriniuose susimaišė neo-soul, R&B, hiphopo, future beats žanrams būdingi skambesiai. Visa tai įvilkta į greitą ritmą, kuris koncertų metu jau šokdino ne tik Lietuvos, bet ir Latvijos bei Estijos klubų lankytojus, įskaitant ir pasirodymą baltiškame „Tallinn Music Week“.

„Renegades of Bump“ prodiuserių bendruomenės narys savo kūryba jau kurį laiką sėkmingai skinasi kelią link pasaulinės elektroninės muzikos auditorijos. Jo kūrinys neseniai pasirodė žinomos Berlyno elektroninės muzikos kompanijos „Project Mooncircle“ rinkinyje. Taip pat lietuvio singlą išleido Mančesteryje įsikūrusi pagretį įgaunanti įrašų leidykla „Shimmy Records“.

„Arrows“ – jau trečiasis vilniečio EP. 2011-aisiais elektroninės muzikos scenoje Deep Shoq debiutavo su 7 kūrinių mini albumu „Have Yourself A Flight“, o prieš dvejus metus išleido antrą savo EP „Life of Swing“.
Pastaruoju metu Deep Shoq vis dažniau galima išgirsti koncertuojant projekte su jauna talentinga vokaliste Kotryna Janutaite ir grupe.

Klausyti: https://soundcloud.com/darkerthanwax/sets/deep-shoq-arrows-ep-dtw-28
Albumas Bandcamp puslapyje: http://darkerthanwax.bandcamp.com/album/arrows-ep

Arrows, Deep Shoq, Donatas Rinkevičius, elektroninė muzika, ep, muzika

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai