Now Reading
Keistas pasaulis: 4 maitinimo vietos, kuriose jūsų laukia tikrai įsimintina vakarienė (foto)

Keistas pasaulis: 4 maitinimo vietos, kuriose jūsų laukia tikrai įsimintina vakarienė (foto)

Keistas pasaulis: 4 maitinimo vietos

Laikas.lt
Pagal Oddee.com

Vis populiarėjant įvairiems maisto tinklaraščiams ir per pasaulį nusiritant tai vienai, tai kitai mitybos bangai (žaliavalgystei ar, sakykime, pamišimui dėl burgerių ir absoliučiai visko su šonine), nenuostabu, jog atsiranda vis labiau specifinių maitinimo vietų. Šįkart pristatome tas, kurių aplinka bei atmosfera turėtų palikti tikrai neišdildomą įspūdį.

Tylos vakarienė

Jeigu kviečiate simpatiją į pirmąjį pasimatymą ir jaudinatės, kad nelabai turėsite apie ką kalbėti, išeitis yra! Brukline įsikūręs jaukus restoranėlis, pavadinimu „Eat“, visuomet skendi tyloje. Ir ne dėl to, jog sulaukia mažai klientų – tiesiog jiems čia draudžiama kalbėti. Idėja apie vakarienę tyloje restorano vadovui Nicholui Naumanui kilo po pagyveno budistų šventykloje Indijoje.

Nuoga vakarienė

Manhetene įsikūręs restoranas vieną kartą per mėnesį tampa tikra nuogalių meka. Jam vadovaujantis Johnas J. Ordoveris yra užkietėjęs nudizmo savininkas, todėl nusprendė šį savo hobi perkelti ir į verslą. Vos įžengę į restoraną, jūs privalote visiškai nusirengti ir įsilieti į nieko nedėvinčių svečių bei personalo būrį. Kad būtų higieniškiau, ant kėdžių tiesiamos skarelės arba rankšluosčiai.

Įžeidinėjanti vakarienė

Jeigu visuomet tikitės mandagaus aptarnavimo, tikrai neturėtumėte kojos kelti į JAV įsikūrusį „Dick’s Last Resort“ restoranėlį. Ši vieta išgarsėjo dėl tyčinio darbuotojų nemandagumo ir įžeidinėjimo – jie tiesiog mokomi taip elgtis. Negana to, svečiams uždedamos didžiulės popierinės kepurės, ant kurių vakaro eigoje užrašomi nelabai malonūs teiginiai. Beje, servetėlių ant stalo čia taip pat nerasite – greičiausiai jas į jus mėtys padavėjai…

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Vakarienė su numirėliais

Nors vakarienė su numirėliais primena siaubo filmą, visgi viename Indijos restoranėlyje „New Lucky Restaurant“ tai – realybė. Jo savininkas Kristhnanas Kuttis savo verslo patalpas pasistatė tiesiog senų kapinių pakraštyje ir, užuot sulyginęs žemę, išsaugojo restorano teritorijoje esančius apie tuziną kapų. Taigi, jo darbuotojai, restoranui užsidarius, turi rūpintis ne tik stalų bei virtuvės švara, bet ir pamerkti gėlių mirusiems „kolegoms“.

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top