Now Reading
Globotinio pusryčiai. Namų ieško ugningoji gražuolė Lota (foto)

Globotinio pusryčiai. Namų ieško ugningoji gražuolė Lota (foto)

Globotinio pusryčiai. Namų ieško ugningoji gražuolė Lota (foto)

Laikas.lt

Tęsiame naują „Laikas.lt“ rubriką „Globotinio pusryčiai“. Joje kiekvieną trečiadienį bendradarbiaudami su socialinės iniciatyvos grupe „Padėk man surasti tave“ pristatome po vieną namų ieškantį gyvūną, kuris gali tapti tavo geriausiu draugu. Šiandien jūsų gerumo tikisi šunelė Lota.

Lota – nekudlota gražuolė, ryškiu, ugniniu kailiuku, dar visai jaunutė (tik metukų laiko). Alpinistė, šuolininkė, voljero sienomis iki pat stogo be didesnių pastangų laipioja. Galėtų ir aukščiau, tik va, tas stogas  trukdo.

Išleista iš voljero, pirma apibėga teritoriją, tuo metu gali kviest nekvietęs – „negirdi“. Maža ką, o jei nespės savo skubių reikalų sutvarkyti, pauostyti visur, išsiaiškinti, kas dėjosi teritorijoje, kol ji , vargšė, voljere sėdėjo…

Po visų skubių reikalų jau reikia grįžti pas žmogų. Juk tik žmogus paglosto, parodo dėmesį. Aišku, auklėjimu galima viską nesunkiai pakeisti ir išmokyti visuomet „girdėti“ šeimininko kvietimą. Tereikia žmogaus, kuris netingėtų su ja vaikštinėti, pabėgioti, pažaisti ir, žinoma, auklėti. Ji tokiam šeimininkui atiduotų visą savo širdį, visą švelnumą ir meilę.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Lota sterilizuota, puikiai sutaria su kitais gyvūnais, kartais mėgsta „pavadovauti“, ypač pakonkuruoti dėl dėmesio, bet yra klusni bei draugiška.

Kreipkitės: +370 624 41922, [email protected], Pakruojo raj., Kreivakiškio km.
 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top