Now Reading
Pirmosios Unikalios Kūrybinės Dirbtuvės – su „Macarons“ ir kūryba

Pirmosios Unikalios Kūrybinės Dirbtuvės – su „Macarons“ ir kūryba

Pirmosios Unikalios Kūrybinės Dirbtuvės – su „Macarons“ ir kūryba

Laikas.lt

Liepos 13 dieną pirmą kartą įvyks savanoriškas ir nemokamas renginys – Kūrybinės Dirbtuvės, kurias organizuoja tinklaraštis Dievinu.lt. Renginio metu dalyviai galės susitikti su įvairių sričių meno atstovais, pasidalinti savo kūrybos patirtimi ir pasigaminti ką nors naudingo. Tokių dirbtuvių tikslas – rasti bendraminčių, užsiimančių rankdarbiais bei gauti daug naudingos ir įkvepiančios veikti, informacijos.

„Lietuvos Verslininkai jau po truputį pradeda vertinti jaunų žmonių rašomus tinklaraščius kaip reklamos ir prekės ženklo žinomumo didinimo priemonę. Tačiau visas dėmesys atitenka mados ir maisto tinklaraščiams, o talentingi žmonės, kurie užsiima kūryba lieka nepastebėti. Dievinu.lt svetainė, kurioje gausu kūrybos darbų, nutarė suvienyti visus, su rankdarbiais ir menu susijusius žmones į vieną bendruomenę. Supratau, kad geriausiai tam tinkantis suvienijimo būdas –Kūrybinės Dirbtuvės“, – teigia tinklaraščio Dievinu.lt įkūrėja Viktorija Kovriga.

Pasak V. Kovrigos, svarbiausias Kūrybinių Dirbtuvių tikslas yra mokytis iš kitų žmonių patirties. Kūrybingų žmonių yra daug, tačiau jie neišnaudoja galimybės veikti kartu su kitais.

Kūrybinių Dirbtuvių ciklas pradedamas pirmąja dirbtuvių tema – popietė su „Macarons“. Liepos 13 dieną galima bus susipažinti su dieviškojo skonio deserto iš Prancūzijos – macarons – kūrėja, Jekaterina Rymoniene, „Saldi Magija“ desertų gamintoja. Kita renginio dalis bus skirta dovanų dėžučių gaminimo pamokai.

Pirmosios Kūrybinės Dirbtuvės kūrybingų asmenybių lauks jau liepos 13 d., sekmadienį, nuo 14 val. Odminių g. 8, Vilniuje. Kūrybinių Dirbtuvių organizatoriai taip pat primena, kad dalyviams būtina atsinešti savo priemones, kurios bus naudojamos kuriant rankų darbo dėžutes.

Daugiau svarbios informacijos apie renginį galima sužinoti Dievinu.lt tinklaraštyje, adresu: http://www.dievinu.lt/2014/07/kurybines-dirbtuves-skelbiamas-renginys.html

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Būtina išankstinė registracija el. paštu: dievinu.lt@gmail.com, vietų kiekis ribotas.
Apie Kūrybinių Dirbtuvių ciklą

Dievinu Kūrybinių Dirbtuvių komanda nori dalintis ne tik žiniomis, bet ir įkvėpimu kurti, padėti kitiems atrasti save, atskleisti savo talentą. Kviečiami dalyvauti: maisto gaminimo entuziastai, besidomintys interneto ir interjero dizainu, užsiimantys įvairių tipų rankdarbiais ar bent truputį besidominantys menu ir kūryba.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top