Dėl negražių vaikų vyras žmoną padavė į teismą (foto)

Praėjusiais metais internetą apskriejo žinia apie Japonijoje gyvenantį vyrą, panorusį išsiskirti su žmona dėl to, kad šį pagimdė negražią judviejų dukrą. Ne gana to, vyras niekuo nekaltą žmoną padavė į teismą ir iškėlė baudžiamąją bylą, reikalaujančią atlyginti moralinę žalą ir kitus nuostolius.

Vyras teigia įtariantis, kad moteris buvo jam neištikima, todėl gimusi dukra ir yra tokia nesimpatiška. Juk neįmanoma, kad jo vaikas galėtų būti toks bjaurus! Vyro nuomone, tiek jis, tiek žmona simpatiški žmonės, todėl prielaida apie neištikimybę daroma ne šiaip sau.

Atlikus DNR testą paaiškėjo, kad žmona į kairę nuėjusi tikrai nebuvo, tačiau sutuoktinis vistiek negali patikėti, kaip tokia simpatiška pora galėjo susilaukti tokio naujagimio. Posakis - yla anksčiau ar vėliau išlenda iš maišo - šioje situacijoje labai tinkamas. Paslapčių japono mylimoji visgi turėjo, kurias atskleisti vengė net savo mylimajam.

Visgi kaltė atgulė ant moters pečių, nes prieš sutinkant esamą vyrą ji pasidarė kosmetinę chirurginę operaciją, kainavusią apie 100 tūkstančių Jav dolerių. Tik profesionalių medikų dėka moteris gali puikuotis esama nepriekaištinga išvaizda, tačiau genai yra genai, todėl nieko stebėtino, kad simpatiška išvaizda vaikai pasigirti negali.Todėl nieko keisto, kad vyras, išsiaiškinęs tokią žmonos apgaulę, kuo greičiau nori skyrybų bei kaltina mylimąją apsimetinėjimu, sukčiavimu, savo tamsios praeities slėpimu. Geriausia šios istorijos dalis ta, kad vyras be didelių sunkumų laimėjo bylą ir prisiteisė net 120 tūkstančių dolerių.

Interviu vyras teigė, kad žmoną mylėjo ir vedė dėl neapsakomo jos grožio. Tačiau paaiškėjus žmonos apgaulei, į santuoką vyras pradėjo žiūrėti kitomis akimis. Prisipažino, kad į savo dukrą negali net pažvelgti, esą tai kelia jam didžiulį siaubą. Dabar vyras galės džiaugtis ne tik puikia savo išvaizda, tačiau ir nemenka suma banko sąskaitoje.

Kita versija byloja, kad ši istorija pasiekė viešumą tik porai susilaukus trečiosios atžalos. Mat iki tol pora augino du ne itin simpatiškus berniukus, todėl prieš pateikiant kaltinimus vyras norėjo būti visiškai tikras.
Štai kaip atrodė žmona prieš ir po plastinės operacijos.


negražūs vaikai, plastinės operacijos, skyrybos, teismas

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai