Estai „Frankie Animal“ savo auditorijos ieško ir Lietuvoje

Laikas.lt

Šių metų balandžio mėnesį minialbumą (EP) „Obsession“ išleidusi greitai populiarėjanti estų indie rock grupė „Frankie Animal“ ieško savo klausytojų Lietuvoje – čia pradedama prekiauti debiutine grupės kompaktine plokštele.

Indie rock muzikos kritikai „Frankie Animal“ apibūdina kaip šviežio skambesio grupę, primenančią šaltą Mojito kokteilį. Ko gero, ne veltui grupė lyginama su alkoholiniu gėrimu – jų grojama muzika švelni, bet tuo pačiu stipri.

Estų ketveriukę gerbėjai pamilo dėl jų betarpiškų, nuoširdžių ir jausmingų koncertų. „Frankie Animal“ lyginama su gerai pasaulyje žinomomis grupėmis kaip „Mutemath“, „Arctic Monkeys“ ir „Local Natives“. Charizmatiškoji vokalistė Marie M. Vaiglos dėl savo balso neretai sulaukia palyginimo su Norah Jones.

„Obsession“ – pirmas grupės albumas. Pagrindinis šio EP kūrinys, taip ir pavadintas – „Obsession“, Soundcloud muzikos svetainėje sulaukė daugiau negu 170 tūkst. perklausų iš viso pasaulio.

Nuo pirmadienio „Obsession“ EP bus galima įsigyti Vilniuje, parduotuvėje „iMuzika“ ir Rūdninkų knygyne. Tuo metu grupė aktyviai ruošiasi pasirodymui Latvijoje savaitgalį vyksiančiame festivalyje „Positivus“.


 

ep, estų muzika, frankie animal, indie rokas, mini albumas, Obsession

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai