Now Reading
„Kinas po žvaigždėmis“ kviečia į komedijų savaitgalį

„Kinas po žvaigždėmis“ kviečia į komedijų savaitgalį

„Kinas po žvaigždėmis“ kviečia į komedijų savaitgalį

Laikas.lt

Šį savaitgalį Šiuolaikinio meno centro kiemelis Vilniuje, kuriame visai vasarai įsikūrė kino teatro „Pasaka“ lauko kino projektas „Kinas po žvaigždėmis“ plyš iš juoko. Liepos 24-26 dienomis čia vyks komedijų kino savaitgalis.

Įžanga į komedijų savaitgalį taps liepos 24 d., ketvirtadienį, rodomas filmas „Ilgas kelias žemyn“. Tai juodojo humoro komedija, kurioje apie savižudybę, baimes ir gyvenimo chaosą kalbama tarsi šaipantis iš šių gyvenimo išbandymų.

Linksmomis spalvomis gyvenimą nuspalvinantis filmas sukurtas pagal britų rašytojo Nick Hornby to paties pavadinimo novelę. 

Režisierius Pascalos Chaumeilis į komandą pasikvietė puikiai žinomus aktorius – Piercą Brosnaną, serialo „Bręstantis blogis“ žvaigždę Aaroną Paulą, Imogen Poots ir kitus.

Liepos 25 d., penktadienį, žiūrovų lauks romantikos ir juoko kokteilis filme „Meilės punšas“. Tai smagi istorija apie dviejų buvusių sutuoktinių nuotykius, kai jie prarado visas gyvenimo santaupas ir… bandė jas susigrąžinti.

Beje, pagrindinį vaidmenį šiame filme ir vėl atlieka žavusis Piercas Brosnanas.

Liepos 26 d., šeštadienį, komedijų savaitgalį „Kine po žvaigždėmis“ užbaigs stilingiausia metų komedija „Viešbutis Grand Budapest“. Tai kino gurmanų dievinamo režisieriaus Weso Anderseno naujausias darbas.

Stilinga, šmaikšti ir intelektuali komedija pasakoja prabangaus legendinio Vengrijos viešbučio „Grand Budapest“ intrigas ir paslaptis. Kurios vieną dieną tampa vienu dideliu nuotykiu ir nesibaigiančia, iki ašarų juokinga komedija.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Šiais metais „Kinas po žvaigždėmis“ birželio, liepos ir rugpjūčio savaitgaliais – nuo ketvirtadienio iki šeštadienio, po atviru dangumi gero kino mėgėjams parodys daugiau nei 30 naujausių kino filmų ir pasaulinių premjerų. Projektą iš dalies finansuoja Lietuvos Respublikos kultūros ministerija ir Lietuvos kultūros taryba.

Seansų pradžia: 22.30 val. (rugpjūčio mėnesį nuo 22 val.)
Vieta: Šiuolaikinio meno centro kiemelis, Vokiečių g. 2 / Rūdninkų g. 1, Vilnius
Bilieto kaina: 15 Lt.

Daugiau informacijos internete: www.kinopasaka.lt

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top