Now Reading
Rugpjūčio mėnesio horoskopas 12-ai Zodiako ženklų

Rugpjūčio mėnesio horoskopas 12-ai Zodiako ženklų

Rugpjūčio mėnesio horoskopas 12-ai Zodiako ženklų

2014 metų rugpjūčio mėnuo daugumai Zodiako ženklų taps aktyvių veiksmų periodu. Jei liepos mėnuo buvo palankus per pirmą pusmetį nuveiktų darbų įvertinimui, klaidų analizei ir ateities planų kūrimui, tai vasaros pabaigoje derės pradėti rimtai ruoštis realizuoti tai, kas numatyta pasiekti per antrąjį pusmetį.

Rugpjūčio mėnesį galima bus drąsiai spręsti svarbias problemas ir žengti reikšmingus žingsnius. Šis laikotarpis palankus įvairioms gyvenimo permainoms, pavyzdžiui, vedyboms.

Vasaros pabaigoje reikės mažiau pastangų naujai informacijai įsisavinti, todėl tuo metu bus palanku pradėti mokslus. Gerai seksis keliaujantiems ir atostogaujantiems.

AVINAS (03.21–04.20)

2014 metų rugpjūčio mėnesį Avinas pajus jėgų nusilpimą ir energijos praradimą, todėl gerokai sumažės jo aktyvumas. Vis dėlto Avinui pavyks sutelkti likusias jėgas, suimti save į rankas ir spręsti opias problemas.
Visi pagrindiniai rugpjūčio įvykiai, susiję su Avinu, vyks jo šeimoje arba socialinėje aplinkoje. Beje, šie įvykiai neatneš Avinui nusivylimų ir santykių krizės, veikiau pradžiugins jį ir nustebins. Šeimos nariai ims labiau vertinti jį už tai, ką dėl jų daro, ir reikšti dėkingumą. Santykiai šeimoje taps šiltesni ir nuoširdesni, atsiras daugiau supratimo.

Antroje mėnesio pusėje Avinui reikia rimtai kibti į darbus, susijusius su jo profesine veikla. Mat tuo metu jis sugebės susisteminti savo mintis ir kylančias idėjas ir efektyviai pagerinti savo darbą bei pasiekti gerų rezultatų.

Rugpjūčio mėnesį Avinui teks spręsti savo draugų ir kolegų problemas. Jo patarimai ir pagalba jiems tikrai bus reikalingi. Atsisakyti jiems padėti neverta, nes Avinui pačiam gali greitai tekti prašyti kitų pagalbos.

JAUTIS (04.21–05.20)

Vasaros pabaiga Jaučiui bus sudėtingas gyvenimo periodas. Visos jo mintys suksis apie šeimines problemas. Nesutarimai ir konfliktai šeimoje gali neigiamai atsiliepti jo profesinei veiklai, nes trūks laiko ir jėgų, kad galėtų tinkamai susikoncentruoti į darbą. Dabar svarbu maksimaliai susikoncentruoti ir pasistengti diplomatiškai išspęsti kylančius šeiminius nesutarimus, kol konfliktas neišaugo į rimtą krizę. Jeigu jis sugebės laiku susiimti ir įsiklausyti į artimųjų pretenzijas, atsižvelgti į jų poreikius, tai liks jėgų kitoms gyvenimo sferoms ir rugpjūtis praeis be didelių materialinių ir moralinių nuostolių.

Žvaigždės rekomenduoja Jaučiui būtent rugpjūtį pradėti veiklą visais frontais. Tai liečia ir santykius, ir meilės ryšius, ir profesinę veiklą, ir finansinius sandėrius. Patartina iš anksto sudaryti konkretų planą, kuria kryptimi reikės nukreipti energiją, nes tuo metu Jaučiui pavyks pasiekti užsibrėžtą tikslą.

Rugpjūčio mėnesį Jaučiui bus svarbu pasikliauti savo intuicija, kuri pakuždės jam teisingus sprendimus.
Rugpjūčio mėnuo bus palankus atviriems, nuoširdiems pokalbiams su partneriu ar geriausiais draugais. Atsivėręs jis sužinos svarbių dalykų apie save ir apie savo artimą. Kaip panaudoti gautą informaciją, geriausiai pasakys vidinis balsas.

Profesinėje veikloje rugpjūčio mėnesį Jaučiui nenumatoma jokių permainų. Didelių sukrėtimų už šeimos ribų nenumatoma. Visas smulkias problemas, kurios kils, jam pavyks įveikti, jeigu sugebės nuslopinti konfliktus savo namuose.

DVYNIAI (05.21–06.21)

Rugpjūčio mėnesį Dvynių ženklo atstovai pradės su nerimu širdyje. Įvykių virtinė sukels sumaištį jų viduje. Jie jausis pasimetę ir nebegalintys kontroliuoti situacijos. Visai tai vyks todėl, kad paskutiniuoju metu jie buvo užsiėmę savo asmeninėmis problemomis ir pamiršdavo visa kita. Tad rugpjūtį juos užgrius neišspręstų problemų lavina.

Pirmiausia Dvyniams derėtų atstatyti pašlijusius santykius su aplinkiniais žmonėmis. Tai pareikalaus iš jų susikaupimo, diplomatijos, kantrybės ir išminties. Tada, kai visi pašliję santykiai bus sutvirtinti, jie galės drąsiai siekti savo tikslų.

Rugpjūčio mėnesį Dvyniams derėtų nesigėdyti ir prašyti kitų pagalbos, kai jiems to reikės. Juk tai nėra smerktinas dalykas. Juo labiau kad Dvynių laukia dideli nemalonumai finansinių santykių srityje, o draugai galės padėti išsikapstyti iš netikėtai susiklosčiusios sudėtingos situacijos.

VĖŽYS (06.22–07.22)

2014 metų rugpjūčio mėnesį dauguma Vėžio ženklo atstovų pajaus vidinę tuštumą ir jėgų sumažėjimą. Jis labai trokš visaverčio poilsio, norės atsipalaiduoti ir atsijungti nuo kasdienių problemų. Žinoma, geriausia tuo užsiimti rugpjūčio pirmoje pusėje. Vėžys gali išvykti į kelionę, pailsėti prie jūros, pamąstyti ir pradėti kurti ateities planus.

Rugpjūčio mėnesio pabaigoje jo jėgos atsistatys. Vėžys galės imtis aktyvios veiklos. Darbe jo lauks problemos, kurias sukels atsiradę konkurentai. Jam teks išeikvoti nemažai jėgų, kad išsaugotų savo vietą ir net išsikovotų šansą pasilypėti aukščiau karjeros laiptais.

Žvaigždės primygtinai rekomenduoja Vėžiui klausytis savo vidinio balso, kai reikės priimti svarbius sprendimus. Jam reikia pasikliauti ne protu, o širdimi, kuri jos neapgaus.

Vėžio šeimos reikalai ir santykiai su artimaisiais rugpjūčio mėnesį bus kaip niekada geri. Artimieji ir partneris bus pasirengę palaikyti bet kuriuo momentu, išklausyti ir pasufleruoti teisingą sprendimą. Tarp namų sienų Vėžys jausis saugus ir pasitikintis savo sugebėjimais.

LIŪTAS (07.23–08.23)

Labai sėkmingas rugpjūtis bus Liūto ženklo atstovams. Ko tik Liūtas imsis, viskas klostysis kaip sviestu patepta. Vis dėlto žvaigždės nepataria jam plėšytis iš karto į kelias dalis, nepabaigus vieno, griebtis kito ir bandyti, kaip sakoma, vienu užpakaliu apsėsti dvi ar tris kėdes. Geriau pasirinkti vieną sritį, vieną tikslą ir nuosekliai jo siekti, užbaigti vieną darbą, tada imtis kito. Tada energijos jam nepritrūks, svarbu bus tik ją tinkamai paskirstyti.

Liūto kolegos ir viršininkai žavėsis juo ir dažnai kreipsis patarimo. Liūtas jaus pagarbą sau, tai sustiprins jo pasitikėjimą savimi. Kad ir kaip gerai klostysis Liūto reikalai, vis tiek finansinių problemų išvengti jis nesugebės. Šios problemos bus susijusios su stambiais pirkiniais ar investicijomis, kurios anksčiau nebuvo planuotos arba neatitiks jo biudžeto galimybių. Mėnesio pabaigoje materialinė padėtis pagerės, nes jam pavyks surasti papildomą pajamų šaltinį.

Santykių su priešinga lytimi sferoje nebus viskas taip sklandu, kaip Liūtas norėtų. Tvyros įtampa, atmosfera namuose bus gana nervinga. Kad išsikapstytų iš susiklosčiusios nepalankios padėties, Liūtas bus pasirengęs paaukoti savo interesus ir troškimus dėl partnerio poreikių. Deja, palengvėjimo tai neatneš. Liks nemalonios nuoskaudų nuosėdos. Jeigu Liūtui pavyks didvyriškai išgyventi visus tuos nesklandumus, tai mėnesio pabaigoje santykiai su antrąja puse pagerės.

MERGELĖ (08.24–09.23)

Mergelei rugpjūčio mėnuo taps pereinamuoju etapu į naują jos vystymosi lygį. Ji norės gilintis tik į savo vidinį pasaulį pamiršdama kasdienes problemas ir rūpesčius.

Rugpjūčio mėnesį Mergelei atsivers naujos galimybės ir perspektyvos įvairiose jos veiklos srityse. Jai teks priimti svarbius sprendimus, kurie įneš pokyčių į jos gyvenimą ir paveiks tolesnį jos likimą.
Visų pirma, Mergelei reikia pamąstyti ir išsiaiškinti su savimi, ko ji nori pasiekti artimiausiu metu. Pasirinkus aiškią gyvenimo kryptį jai bus lengviau nuspręsti, ar verta priimti pasiūlymus, kurių ji sulauks.

Jos santykiai su artimaisiais ir darbo kolegomis bus labai šilti, kupini pasitikėjimo. Mergelė bet kuriuo momentu turės į ką kreiptis pagalbos. Jai bus malonu suvokti, kad yra tikrai ne viena šiame pasaulyje, kad yra gerų žmonių, mielai ją palaikančių.

Rugpjūtis Mergelei bus palankus mėnuo mokytis naujų dalykų ir įgyti naudingų žinių.

SVARSTYKLĖS (09.24–10.23)

Svarstyklių ženklo atstovai 2014 metų rugpjūčio mėnesį bus tarsi nesvarumo būsenoje. Jos neturės aiškios nuomonės svarbiais klausimais, todėl mėtysis ir blaškysis, nuolatos stengsis išvengti atvirų pokalbių, kad nereikėtų prisiimti atsakomybės.

Rugpjūčio mėnesio pabaigoje Svarstyklės sugebės sutvarkyti tą chaosą, kuris tvyrojo jų galvose, ir užsibrėžti sau konkrečius tikslus, apsvarstyti kelius jiems pasiekti.

Profesinėje veikloje Svarstyklių laukia nemalonumai, susiję su būtinybe dalyvauti įvairiose derybose ir pasitarimuose. Kaip jau minėjome, Svarstyklės bus visiškai nepasirengusios tokiems dalykams. Žvaigždės rekomenduoja joms susiimti į rankas ir prisiversti susikaupti, kitaip jų laukia dideli nemalonumai darbe.

Santykių su priešinga lytimi sferoje Svarstyklėms seksis geriau. Jų laukia netikėta pažintis ir malonios romantiškos akimirkos. Lengvas susižavėjimas gali išaugti į gilius ir rimtus jausmus. Ir vienišos, ir susituokusios Svarstyklės turi būti pasirengusios galimoms permainoms savo gyvenime. Jeigu jos atsiduos aistrai, tai permainos gali būti teigiamos. Svarstyklės pagaliau turės galimybę įgyvendinti savo slapčiausius troškimus. Jei dėl to pradės šlyti santykiai su nuolatiniu partneriu, kurie ir anksčiau nebuvo darnūs, geriau išsiskirti kuo greičiau ir nesikankinti.

SKORPIONAS (10.24–11.22)

2014 metų rugpjūčio mėnuo Skorpionui bus sudėtingas gyvenimo periodas, kai jam reikės kruopščiai apgalvoti kiekvieną savo veiksmą. Mat Skorpionas įpratęs veikti spontaniškai, jis lengvai pasiduoda emociniams savo sielos polėkiams, todėl kruopštus kiekvieno žingsnio apsvarstymas Skorpionui bus nepaprastai sunki užduotis. Juo labiau kad per tą laiką įvyks daug įvykių, į kuriuos jis norės reaguoti žaibiškai, per daug negalvodamas. Žvaigždės įspėja Skorpioną, kad rugpjūčio mėnesį jam tiesiog būtina valdytis ir nepriimti jokių skubotų sprendimų. Kitaip tą košę, kurią jis prisivirs, teks srėbti iki metų pabaigos.

Rugpjūčio mėnesį Skorpiono laukia keli malonūs romantiški susitikimai ir pasimatymai. Susituokę Skorpionai mėgausis taikia atmosfera namuose. Kad tokie santykiai išliktų ilgiau, Skorpionui reikia sąmoningai daugiau dėmesio skirti savo partneriui. Dar geriau būtų išvykti su juo atostogauti, jei yra tokia galimybė.

Profesinės veiklos srityje Skorpiono laukia nenumatytos situacijos su neigiamomis pasekmėmis. Su jomis susidoroti jam padės žmonės iš artimiausios jo aplinkos, taip pat sumanūs bendradarbiai ir partneriai. Skorpionui derėtų paminti savo išdidumą ir nesigėdyti prašyti pagalbos.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

ŠAULYS (11.23–12.21)

Rugpjūčio mėnesį Šauliui pagaliau pavyks susidoroti su praeities išgyvenimais ir pamiršti padarytas klaidas. Likimas pradės jį ruošti perėjimui į naują gyvenimo etapą. Todėl šis mėnuo bus netinkamas aktyviai veiklai. Geriau užsiimti savo ateities planavimu, kad vėliau nereikėtų gaišti tam brangaus laiko.

Profesinėje veikloje viskas judės sena vaga, reikšmingų pokyčių neįvyks. Didžiausi įvykiai, kurie gali laukti darbe, tai – konferencijos ar dalykiniai pasitarimai, svarstant ateities perspektyvas.

Kad išsivaduotų nuo liūdesio, kuris apims Šaulį rugpjūčio mėnesį, žvaigždės pataria jam išvažiuoti atostogauti ir gerai pailsėti.

OŽIARAGIS (12.22–01.20)

Rugpjūtis Ožiaragiui bus chaotiškas mėnuo. Aplinkui vyks įvairūs įvykiai, kurie pareikalaus jo tiesioginio dalyvavimo. Atitinkamai susikaups daugybė visokiausių reikalų ir rūpesčių.

Profesinėje srityje Ožiaragiui prasidės reikšmingų permainų metas. Jos bus susijusios su naujais pasiūlymais ir atsivėrusiomis perspektyviomis galimybėmis. Svarbių sutarčių pasirašymu ar stambiomis investicijomis į privataus verslo vystymą.

Kad visur suspėtų ir nieko nepraleistų, Ožiaragiui teks smarkiai paplušėti ir skirti darbui daugiausia laiko. Negailėti jėgų ir laiko vertės, nes gautas rezultatas jį maloniai nustebins ir pradžiugins.

Meilės santykių srityje, nepaisant jo užimtumo ir pasinėrimo į darbus, jį lydės sėkmė. Vienišiams seksis užmegzti naujas pažintis, o susikaupusios vedusiųjų šeiminės problemos rugpjūčio mėnesį galės būti sėkmingai išspręstos.

VANDENIS (01.21–02.19)

Vasaros pabaigoje Vandenį kankins prieštaringi jausmai ir mintys. Jis norės pabūti vienumoje, kad galėtų ramiai pamąstyti ir susigaudyti savo jausmuose. Deja, tai jam sunkiai seksis, nes visi žmonės iš jo aplinkos tarsi susitarę rodys jam dėmesį, įkyriai kamantinės, kas jam yra, siūlys patarimus ir pagalbą, kurios jam nereikės. Žvaigždės pataria Vandeniui per daug nesinervinti ir nesikrimsti, nes jo padėtis nėra tokia bloga, kaip jam atrodo.

Meilės sričiai Vandenis pats nenorės skirti dėmesio. Jis ieškos galimybės pabūti vienumoje ir nerodys reikiamo dėmesio priešingos lyties atstovams. Partneris bus nusivylęs dėl tokio jo elgesio.

Laimėjimais profesinėje srityje ir stabilia padėtimi darbe Vandenis galės mėgautis tik pirmoje mėnesio pusėje. Po rugpjūčio 15 dienos pradės kauptis problemos. Kad neprarastų visko, ką jis susikūrė, jam reikia labai rimtai žiūrėti į darbą ir nepriekaištingai įvykdyti visus viršininkų nurodymus ir atlikti duotas užduotis nebambant ir nesiginčijant be reikalo.

ŽUVYS (02.20–03.20)

Rugpjūtis Žuvims bus nerimo kupinas mėnuo. Jos šokinės nuo vieno kraštutinumo prie kito, desperatiškai stengdamosi kaip nors stabilizuoti savo padėtį ir tai, kas vyks aplinkui. Žvaigždės pataria Žuvims nesiblaškyti, ramiau pasvarstyti ir pamedituoti. Joms derės pasirinkti tai, kas tikrai yra svarbu, ir išsiaiškinti, ko jos nori gyvenime.

Žuvims svarbu bus kuriam laikui atsiriboti nuo savo artimųjų ir pabandyti pagaliau išspręsti savo asmenines problemas, kurių bus daug prisikaupę.

Kai Žuvims pavyks išsiaiškinti su savimi, susigaudyti, kur jos plaukia ir ko siekia, reikalai pradės taisytis ir jų situacija prašviesės. Nusiraminusios jos pradės aiškiau suvokti problemų esmę.

Kad sustiprintų pašlijusius santykius su savo antrąja puse, Žuvims reikia nusiteikti ilgiems atviriems pokalbiams. Tik atvirai atskleidusios savo jausmus ir poreikius bei išklausiusios partnerio pretenzijas, jos galės atkurti prarastą santykių pusiausvyrą ir paskaidrinti atmosferą namuose.


View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top