Now Reading
Turistus vilioja naujasis Egipto kurortas Marsa Alamas

Turistus vilioja naujasis Egipto kurortas Marsa Alamas

Turistus vilioja naujasis Egipto kurortas Marsa Alamas

Rugsėjo 29 dienos, trčiadienio duomenimis, dar neprasidėjus kelionėms į naująjį Egipto kurortą Marsa Alamą, kelionių organizatorius „Novaturas” jau pardavė daugiau kaip pusę spalio mėn. kelionių šia kryptimi.

Pirmasis lėktuvas su „Novaturo” turistais kils iš Vilniaus ir leisis tarptautiniame Marsa Alamo oro uoste spalio 19 dieną.

„Džiaugiamės, kad mūsų siūloma nauja poilsinių kelionių į Egiptą kryptis, kuri populiari Vakarų Europos poilsiautojų tarpe, sudomino ir Lietuvos turistus”, – teigia „Novaturo” pardavimo ir rinkodaros direktorius Tomas Mikalonis.

Pasak „Novaturo” atstovų, dažnai poilsį Egipte keliautojai renkasi keletą kartų per metus, todėl norėjosi pasiūlyti naujus kurortus. Marsa Alamo kurortinė zona įsikūrusi pietrytinėje Egipto dalyje, ant vakarinio Raudonosios jūros, kuri didžiuojasi vienu gražiausių pasaulyje koraliniu rifu, kranto. Nuo Hurgados Marsa Alamas yra nutolęs apie 280 km, nuo Kairo – apie 790 km.

Ramiam poilsiui skirtoje Marsa Alamo kurortinėje zonoje dominuoja aukštesnės kategorijos (keturių – penkių žvaigždučių) viešbučiai. Šioje Raudonosios jūros zonoje koralinis rifas beveik nepažeistas, todėl Marsa Alame galima mėgautis natūralios gamtos grožiu. Dėl to kurortinę zoną ypatingai mėgsta nardymo mėgėjai ir profesionalai.

See Also
9 paprasti patarimai

Pasidžiaugę ramiu poilsiu egzotiškos gamtos apsuptyje, poilsiautojai gali aplankyti Marsa Alamo kurortinėje zonoje esantį seną žvejų miestelį El Kuseirą ir su juo kontrastuojantį Port Ghalibą – naujai besikuriantį, modernų kurortinį centrą. Iš Marsos Alamo taip pat patogu aplankyti Egipto pietus – Asuano užtvanką, uolose iškaltas Abu Simbelio ir Edfu šventyklas, senąją Egipto sostinę Luksorą.

Laikas.lt

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top