„Pakeliui“ filmavimų metu Mantas Jankavičius surengė koncertą karvėms pievų vidury! (video)

Laikas.lt
LiTl Baz Pictures nuotr.

Į kelionę per Lietuvą naujajame Ričardo Marcinkaus kelio filme „Pakeliui“ leidęsis dainininkas Mantas Jankavičius ir jo pakeleive tapusi jaunoji aktorė Džesika Vienažindytė filmavimų metu gavę atokvėpio minutę nepraleisdavo progos pasilinksminti. Kartą, užuot pievoje mėgavęsis poilsiu ir saulės spinduliais, dainininką Panką įkūnijęs M. Jankavičius surengė improvizuotą koncertą.

Atlikėjas tąsyk nepasimetė dėl klausytojų stygiaus atokioje vietovėje ir linksmindamas filmo kūrybinę grupę bei Džesiką nutarė sudainuoti dainelę karvėms. Filmuotoje medžiagoje matyti, kaip energingai sau pritardamas nediduke gitara Mantas linksmai užtraukia puikiai pažįstamą, vasarišką, kadaise Gintarės Karaliūnaitės dainuotą „Boružėlę septyntaškę“. Kad ir kaip būtų keista, panašu, kad Manto populiarumas karvių tuoj pat nepaperka. Žalų karvių porelė atrodo gerokai nustebinta išskirtinio dėmesio, o viena net pabūgusi mėgina žingsniuoti atbula. Pankas po savo trumpo šou nusilenkia, nors ir nusistebi, kad „klausytojos“ tik moja uodegomis ir karpo ausimis užuot apdovanojusios jį aplodismentais.

Manto koncertą karvėms ir linksmybes pievų vidury galite išvysti čia:

„Ir dabar pažiūrėjęs prisimenu puikią tos dienos nuotaiką. Visuomet stengdavomės akimirkas tarp filmavimų išnaudoti trumpoms linksmybėms“, – pasakojo M. Jankavičius. Anot režisieriaus R. Marcinkaus, jam aktorių drausminti neteko, netgi priešingai – jų improvizacijos buvo tik skatinamos. „Reikėjo gero jausmo, tad filmavome tiesiog pasilakstymus pievose. Galiausiai Mantas pats pribėgo prie karvių ir joms uždainavo visus mus prajuokindamas“, – šypsojosi jis.

Atradimų kupina „Pakeliui“ herojų kelionė nepašykštės įtampos, ieškojimų, draugystės ir meilės. Žiūrovai filme išvys buvusio žinomo rokerio Panko nuopolį, jo susitikimą su netikėtai atsiradusia dukra bei troškimą atsispirti nuo dugno ir būti tokiu tėčiu, kokiu mergaitė galėtų didžiuotis.

Lapkričio 21 dieną Lietuvos kino teatrus pasieksiančio filmo „Pakeliui“ anonsas:


kinas, lietuviški filmai, mantas jankavičius, pakeliui, ričardas marcinkus

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai