Now Reading
Šį savaitgalį grožio gerbėjus suvienys mados savaitgalis kine

Šį savaitgalį grožio gerbėjus suvienys mados savaitgalis kine

Šį savaitgalį grožio gerbėjus suvienys mados savaitgalis kine

Laikas.lt

Artėjantį ilgąjį savaitgalį „Kino po žvaigždėmis“ žiūrovai pasijus it patekę ant podiumo – šį kartą lauko kino projektas bus dedikuotas madai ir grožiui. Tris dienas – trys gražūs ir stilingi filmai, kurių siužetas sukasi apie madą, iškiliausias jos asmenybes ir tuos, kurių grožis milijonams visame pasaulyje tapo neišsenkančiu įkvėpimo šaltiniu.

Mados savaitgalį pristato vienintelis mados žurnalas Lietuvoje „L’Officiel Mada“, todėl į elegantiškąjį kino savaitgalį susirinkę žiūrovai ne tik galės pamatyti akį traukiančius filmus, bet ir tikėtis staigmenų.

Rugpjūčio 14 d., ketvirtadienį, „Kine po žvaigždėmis“ bus rodoma biografinė prancūzų drama „Yves Saint Laurent“ apie garsų mados kūrėją. Filmas nukels į 1958-ųjų Paryžių, kai Yvui Saint Laurentui buvo 21-eri ir jis pristatė savo pirmąją kolekciją Diorui.

Tuomet jis dar nežinojo, kokia svaigi karjera ir beprotiška meilė jo laukia. Didžiulė sėkmė ir gilių jausmų užuomazga mecenatui Pierrui Berge, kuris taps viso jo gyvenimo meile ir verslo partneriu, leis sukurti Yves Saint Laurent imperiją – vieną žinomiausių prekių ženklų mados ir prabangos pasaulyje.

Liepos 15 d., penktadienį, žiūrovų lauks premjera Lietuvoje – nuotaikinga prancūzų komedija „Po merginų sijonais“. Žavios, kerinčios ir šiek tiek paslaptingos. Paryžiaus gatvėmis žingsniuojančios moterys atrodo lyg iš mados žurnalo, tačiau po blizgančiais paviršiais kiekviena jų turi (ne)paprastą savo kasdienybę.

Liepos 16 d., šeštadienį, kino lauke bus rodoma itin daug dėmesio sulaukusi juosta „Monako princesė“.

Filme pasakojama apie amerikietę aktorę Grace Kelly, kuri 1956-aisiais ištekėjo už Monako princo Ranierio III. Jų santuoka buvo pakrikštyta „amžiaus vedybomis“. Nors tuo metu „Oskaru“ įvertinta aktorė jau buvo pripažinta visame pasaulyje, ji buvo priversta atsisakyti savo karjeros kine ir pasinerti į ne visada pasakišką karališkąjį gyvenimą.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Šiais metais „Kinas po žvaigždėmis“ birželio, liepos ir rugpjūčio savaitgaliais – nuo ketvirtadienio iki šeštadienio, po atviru dangumi gero kino mėgėjams parodys daugiau nei 30 naujausių kino filmų ir pasaulinių premjerų. Projektą iš dalies finansuoja Lietuvos Respublikos kultūros ministerija ir Lietuvos kultūros taryba.

Seansų pradžia: 22 val.
Vieta: Šiuolaikinio meno centro kiemelis, Vokiečių g. 2 / Rūdninkų g. 1, Vilnius
Bilieto kaina: 15 Lt.

Daugiau informacijos internete: www.kinopasaka.lt

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top